Κάλυψε τις ανάγκες σου ξέγνοιαστα, χωρίς το άγχος της κατανάλωσης και των λογαριασμών τριμήνου

Στη χαμημηλότερη τιμή με έκπτωση συνέπειας 50% και 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ

#Τι Κερδίζω

Απόλαυσε όλα όσα κάνεις στην καθημερινότητά σου εξοικονομώντας χρήματα χωρίς να βάζεις όρια στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Με το Φθηνό Ρεύμα έχεις προνόμια από την πρώτη κιόλας στιγμή! Ζήτησέ μας να λάβεις προσφορά και βγες κερδισμένος/η.

#Η Διαδικασία

Όλα όσα χρειάζεται να κάνεις, σε 3 βήματα! Τα υπόλοιπα τα κάνουμε εμείς.

1. Συμπληρώνεις τη Φόρμα

2. Επικοινωνούμε μαζί σου

03. Εξοικονομείς Χρήματα

#Ποιοι Είμαστε

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για όλα όσα θέλουμε να ζούμε, να απολαμβάνουμε, να υπηρετούμε και να εξυπηρετούμε καθημερινά. Το Φθηνό όμως Ρεύμα είναι αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη προκειμένου να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες μας ξέγνοιαστα, χωρίς το άγχος της κατανάλωσης και τους λογαριασμούς τριμήνου.


Ως ανεξάρτητος συνεργάτης των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδας, στο Φθηνό Ρεύμα μεσολαβούμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο πακέτο προσφοράς ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου της αγοράς, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι συμφωνίες μας με τους παρόχους δεν επιβαρύνουν τους πελάτες μας και τα πακέτα προσφορών προς αυτούς αλλά αφορούν καθαρά τη σχέση μας με τον εκάστοτε πάροχο.

Οπότε, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για εταιρεία, η συμπλήρωση της φόρμας

βασικών στοιχείων αρκεί για επικοινωνήσει ένας άνθρωπός μας, έχοντας την κατάλληλη για τον πελάτη μας προσφορά. Επιπλέον, ανά πάσα ώρα και στιγμή το chat είναι διαθέσιμο για να λύσουμε κάθε απορία.


Κάνουμε τη Νύχτα, Μέρα!

#Φθηνό_Ρεύμα

συχνεσ ερωτησεισ

Το «Φθηνό Ρεύμα» είναι μία πλατφόρμα που σε βοηθάει εύκολα, απλά και γρήγορα να αλλάξεις πάροχο συμπληρώνοντας μόνο μία φόρμα επικοινωνίας.

Με το «Φθηνό Ρεύμα» μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 47% κόστος χρημάτων, αφού πληρώνεις τη χαμηλότερη kwh της αγοράς, κάνοντας την ίδια κατανάλωση ρεύματος.

Το «Φθηνό Ρεύμα» συνεργάζεται σχεδόν με όλους τους παρόχους με μοναδικό σκοπό να πετύχει για εσένα το καλύτερο συμβόλαιο της αγοράς τη δεδομένη στιγμή.

Τα απαραίτητα έγγραφα σου αποστέλλονται με courier, υπογράφεις και αντίστοιχα ο courier λαμβάνει από εσένα όσα χρειάζεται να έχει ο πάροχος. Τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς και μόνον εμάς.

Λίγες μόνο ημέρες από τη στιγμή που θα εγκριθεί η αίτησή σου