Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Elpedison

Η Elpedison αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας τόσο για τους οικιακούς όσο και για επιχειρησιακούς πελάτες.

Το 2009 τα Ελληνικά Πετρέλαια και η EDISON συστήνουν την ELPEDISON Commercial με τον διεθνή διακριτικό τίτλο ELPEDISON Trading ως μια εταιρεία με αντικείμενο δραστηριοποίησης την εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012 μετονομάζεται σε Elpedison Energy, ενώ το 2015 έχοντας απορροφηθεί από την Elpedison Power αλλάζει τον διακριτικό της τίτλο ξανά σε ELPEDISON. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στην αγορά προμήθειας και λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου (2017-2018). Τον επόμενο χρόνο ο μετοχικός έλεγχος ανήκει κατά 100% στην ELPEDISON BV με την αποχώρηση των ΕΛΛΑΚΤΟΡ και ΧΑΛΚΟΡ.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Παροχές

Η ELPEDISON, χάρη στην τεχνογνωσία από τις μητρικές εταιρείες και την εμπειρία της στην αγορά της ενέργειας προσφέρει οικονομικά και συνδυαστικά πακέτα και υπηρεσίες σε νοικοκυριά και επιχειρησιακούς πελάτες της Χαμηλής και Μέσης τάσης.

Πέρα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της, παρέχει έκπτωση σε καταναλωτές που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εμπρόθεσμα αλλά και σε αυτούς που συνδυάζουν πακέτα ρεύματος και Φυσικού Αερίου.

Λογαριασμός ρεύματος– Έκδοση και εξόφληση

Όπως ισχύει και με άλλους παρόχους, ο πελάτης λαμβάνει μηνιαίους λογαριασμούς (Έναντι ή Εκκαθαριστικούς) αλλά διαφοροποιείται στο ότι ο Έναντι λογαριασμός αφορά εκτιμώμενη κατανάλωση και όχι πραγματική και επίσης δεν περιλαμβάνει χρέωση ΕΦΚ, Ειδικό Τέλος 5% και χρέωση υπέρ ΕΡΤ.

Οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν τους λογαριασμούς είτε μέσω Ταχυδρομείου, είτε Ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας e-bill.

Τρόποι εξόφλησης λογαριασμών

 • Μέσω της πλατφόρμας myelpedison ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει τα τιμολόγια, την μέτρηση κατανάλωσης, αλλά και να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του και να τους εξοφλήσει με πιστωτικές κάρτες VISA ή MASTERCARD,
 • Μέσω της ιστοσελίδας της Elpedison, και με την υπηρεσία Pay On-line, οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με πιστωτικές κάρτες VISA ή MASTERCARD,
 • Μέσω της υπηρεσίας myelpedison, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας,
 • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA σε όλα τα καταστήματα και σημεία εξυπηρέτησης Elpedison,
 • Με μετρητά στο κατάστημα Elpedison στην Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 283,
 • Με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή μέσω πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD,
 • Με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού σε όλες τις τράπεζες,
 • Με χρέωση πιστωτικής κάρτας MASTERCARD ή VISA, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών www.livepay.gr της Eurobank Ergasias,
 • Με μετρητά στα καταστήματα των τραπεζών EUROBANK, ΕΤΕ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ (στα μηχανήματα Easy Pay),
 • Μέσω Web Banking ή Phone Banking,
 • Με μετρητά στα σημεία εξόφλησης του δικτύου Viva Spots ή ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής Viva Wallet, και της Viva Payments,

Φυσικά καταστήματα

Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 116, πλ. Ναυαρίνου, 546 21
Κηφισιά, Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62

Σημεία Εξυπηρέτησης

Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 439) 15343, Άλιμος (Λαμίας 1 & Παλαιστίνης) 17455 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Ηλιούπολη (Σοφοκλή Βενιζέλου 101) 16343, Ηράκλειο Κρήτης (Λεωφόρος Καλοκαιρινού 46) 71202, Ίλιον (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α)13122 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Καλαμαριά (Εθν. Αντιστάσεως 38) 55133, Καλλιθέα (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 49 & Ψαρών)17676, Κυψέλη (Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 136) 11257, Λάρισα (Μανωλάκη 1) 41222, Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 41-47) Εμπορικό Κέντρο Avenue 15123 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφόρος Δεκελείας 91) 14341, Ν. Ιωνία (Ιφιγένειας 69) 142 31 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Νίκαια (Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη 236) 18453, Πάτρα (Γλαύκου 9) 26332 Patra Mall (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 58) 18535, Περιστέρι (Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 54) 12134, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Μakedonia Mall (Τομπάζη 15) 55535 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Χαριλάου Θεσσαλονίκη (25ης Μαρτίου 100, 54249).

Συνεργαζόμενα Δίκτυα Λιανικής

Καταστήματα: Electronet, Public, Media Markt, ΦΩΣ.

Περιοχές όπου εδρεύουν συνεργάτες μας:

Αθήνα: Αθήνα, Αιγάλεω, Δάφνη, Δραπετσώνα, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Κάτω Πετράλωνα, Νέα Ιωνία, Περιστέρι, Σεπόλια.

Θεσσαλονίκη: Άνω Τούμπα, Εύοσμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης.

Ιόνια Νησιά & Δυτική Ελλάδα: Αγρίνιο, Κέρκυρα, Λευκάδα.

Θεσσαλία & Στερεά Ελλάδα: Αλιβέρι (Ν. Ευβοίας), Βόλος, Καρδίτσα, Λαμία, Λάρισα, Κονίστρες (Ν. Ευβοίας), Τρίκαλα.

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη: Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Κομοτηνή, Σέρρες.

Πελοπόννησος: Πάτρα, Παραλία Πατρών, Τρίπολη.

Κρήτη & Νησιά Αιγαίου: Ηράκλειο, Μαραθόκαμπος (Σάμου), Χανιά.

Δυτική Μακεδονία: Γρεβενά, Μεσοποταμία (Ν. Καστοριάς).

Κεντρική Μακεδονία: Αλεξάνδρεια (Ν. Ημαθίας), Κατερίνη.

Οι παραπάνω πληροφορίες που αφορούν στα Καταστήματα, τα Σημεία Εξυπηρέτησης, τα Συνεργαζόμενα Δίκτυα Λιανικής και τις περιοχές όπου εδρεύουν οι συνεργάτες της εταιρείας, βασίζονται σε πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της Elpedison την περίοδο Φεβρουαρίου 2021.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Από το 2016 η Elpedison είναι προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος στην ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα με το άνοιγμα της αγοράς στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Οι υπηρεσίες της λοιπόν απευθύνονται στην πλειοψηφία των καταναλωτών που επιθυμούν να αλλάξουν πάροχο ρεύματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η αλλαγή παρόχου έχει να κάνει με το τιμολογιακό σκέλος των χρεώσεων και άλλες προσφορές. Η διαδικασία είναι απλή και διόλου χρονοβόρα. Οι καταναλωτές μπορούν να καλέσουν το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγή στον μετρητή ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης. Κατόπιν και εντός του μήνα η αίτηση υπόκειται στις διαδικασίες του ΔΕΔΗΗΕ χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας