Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Elpedison

Η Elpedison αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας τόσο για τους οικιακούς όσο και για επιχειρησιακούς πελάτες.

Το 2009 τα Ελληνικά Πετρέλαια και η EDISON συστήνουν την ELPEDISON Commercial με τον διεθνή διακριτικό τίτλο ELPEDISON Trading ως μια εταιρεία με αντικείμενο δραστηριοποίησης την εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012 μετονομάζεται σε Elpedison Energy, ενώ το 2015 έχοντας απορροφηθεί από την Elpedison Power αλλάζει τον διακριτικό της τίτλο ξανά σε ELPEDISON. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στην αγορά προμήθειας και λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου (2017-2018). Τον επόμενο χρόνο ο μετοχικός έλεγχος ανήκει κατά 100% στην ELPEDISON BV με την αποχώρηση των ΕΛΛΑΚΤΟΡ και ΧΑΛΚΟΡ.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Παροχές

Η ELPEDISON, χάρη στην τεχνογνωσία από τις μητρικές εταιρείες και την εμπειρία της στην αγορά της ενέργειας προσφέρει οικονομικά και συνδυαστικά πακέτα και υπηρεσίες σε νοικοκυριά και επιχειρησιακούς πελάτες της Χαμηλής και Μέσης τάσης.

Πέρα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της, παρέχει έκπτωση σε καταναλωτές που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εμπρόθεσμα αλλά και σε αυτούς που συνδυάζουν πακέτα ρεύματος και Φυσικού Αερίου.

Λογαριασμός ρεύματος– Έκδοση και εξόφληση

Όπως ισχύει και με άλλους παρόχους, ο πελάτης λαμβάνει μηνιαίους λογαριασμούς (Έναντι ή Εκκαθαριστικούς) αλλά διαφοροποιείται στο ότι ο Έναντι λογαριασμός αφορά εκτιμώμενη κατανάλωση και όχι πραγματική και επίσης δεν περιλαμβάνει χρέωση ΕΦΚ, Ειδικό Τέλος 5% και χρέωση υπέρ ΕΡΤ.

Οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν τους λογαριασμούς είτε μέσω Ταχυδρομείου, είτε Ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας e-bill.

Τρόποι εξόφλησης λογαριασμών

 • Μέσω της πλατφόρμας myelpedison ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει τα τιμολόγια, την μέτρηση κατανάλωσης, αλλά και να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του και να τους εξοφλήσει με πιστωτικές κάρτες VISA ή MASTERCARD,
 • Μέσω της ιστοσελίδας της Elpedison, και με την υπηρεσία Pay On-line, οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με πιστωτικές κάρτες VISA ή MASTERCARD,
 • Μέσω της υπηρεσίας myelpedison, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας,
 • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA σε όλα τα καταστήματα και σημεία εξυπηρέτησης Elpedison,
 • Με μετρητά στο κατάστημα Elpedison στην Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 283,
 • Με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή μέσω πιστωτικής κάρτας VISA ή MASTERCARD,
 • Με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού σε όλες τις τράπεζες,
 • Με χρέωση πιστωτικής κάρτας MASTERCARD ή VISA, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλών τραπεζικών συναλλαγών www.livepay.gr της Eurobank Ergasias,
 • Με μετρητά στα καταστήματα των τραπεζών EUROBANK, ΕΤΕ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ (στα μηχανήματα Easy Pay),
 • Μέσω Web Banking ή Phone Banking,
 • Με μετρητά στα σημεία εξόφλησης του δικτύου Viva Spots ή ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής Viva Wallet, και της Viva Payments,

Φυσικά καταστήματα

Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 116, πλ. Ναυαρίνου, 546 21
Κηφισιά, Λεωφόρος Κηφισίας 283, 145 62

Σημεία Εξυπηρέτησης

Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 439) 15343, Άλιμος (Λαμίας 1 & Παλαιστίνης) 17455 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Ηλιούπολη (Σοφοκλή Βενιζέλου 101) 16343, Ηράκλειο Κρήτης (Λεωφόρος Καλοκαιρινού 46) 71202, Ίλιον (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α)13122 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Καλαμαριά (Εθν. Αντιστάσεως 38) 55133, Καλλιθέα (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 49 & Ψαρών)17676, Κυψέλη (Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 136) 11257, Λάρισα (Μανωλάκη 1) 41222, Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 41-47) Εμπορικό Κέντρο Avenue 15123 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφόρος Δεκελείας 91) 14341, Ν. Ιωνία (Ιφιγένειας 69) 142 31 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Νίκαια (Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη 236) 18453, Πάτρα (Γλαύκου 9) 26332 Patra Mall (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 58) 18535, Περιστέρι (Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 54) 12134, Πυλαία Θεσσαλονίκης, Μakedonia Mall (Τομπάζη 15) 55535 (εντός της Εμπορικής Στοάς της Υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), Χαριλάου Θεσσαλονίκη (25ης Μαρτίου 100, 54249).

Συνεργαζόμενα Δίκτυα Λιανικής

Καταστήματα: Electronet, Public, Media Markt, ΦΩΣ.

Περιοχές όπου εδρεύουν συνεργάτες μας:

Αθήνα: Αθήνα, Αιγάλεω, Δάφνη, Δραπετσώνα, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Κάτω Πετράλωνα, Νέα Ιωνία, Περιστέρι, Σεπόλια.

Θεσσαλονίκη: Άνω Τούμπα, Εύοσμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης.

Ιόνια Νησιά & Δυτική Ελλάδα: Αγρίνιο, Κέρκυρα, Λευκάδα.

Θεσσαλία & Στερεά Ελλάδα: Αλιβέρι (Ν. Ευβοίας), Βόλος, Καρδίτσα, Λαμία, Λάρισα, Κονίστρες (Ν. Ευβοίας), Τρίκαλα.

Ανατολική Μακεδονία & Θράκη: Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Κομοτηνή, Σέρρες.

Πελοπόννησος: Πάτρα, Παραλία Πατρών, Τρίπολη.

Κρήτη & Νησιά Αιγαίου: Ηράκλειο, Μαραθόκαμπος (Σάμου), Χανιά.

Δυτική Μακεδονία: Γρεβενά, Μεσοποταμία (Ν. Καστοριάς).

Κεντρική Μακεδονία: Αλεξάνδρεια (Ν. Ημαθίας), Κατερίνη.

Οι παραπάνω πληροφορίες που αφορούν στα Καταστήματα, τα Σημεία Εξυπηρέτησης, τα Συνεργαζόμενα Δίκτυα Λιανικής και τις περιοχές όπου εδρεύουν οι συνεργάτες της εταιρείας, βασίζονται σε πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της Elpedison την περίοδο Φεβρουαρίου 2021.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Από το 2016 η Elpedison είναι προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος στην ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα με το άνοιγμα της αγοράς στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Οι υπηρεσίες της λοιπόν απευθύνονται στην πλειοψηφία των καταναλωτών που επιθυμούν να αλλάξουν πάροχο ρεύματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η αλλαγή παρόχου έχει να κάνει με το τιμολογιακό σκέλος των χρεώσεων και άλλες προσφορές. Η διαδικασία είναι απλή και διόλου χρονοβόρα. Οι καταναλωτές μπορούν να καλέσουν το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγή στον μετρητή ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης. Κατόπιν και εντός του μήνα η αίτηση υπόκειται στις διαδικασίες του ΔΕΔΗΗΕ χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

 1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
 2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 16 Απριλίου 2024 έως 31 Ιουλίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31/07/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: 1 x Tesla (ή αντίστοιχο) Smart Air Con Ενεργειακής Κλάσης Α+++ και 3 x Xiaomi Energy Saving Air Fryer 6.5lt.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Τετάρτη, 31η Ιουλίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

 1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
 2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 7 Μαρτίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/06/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: Μια (1) τηλεόραση Smart TV, ένα (1) Playstation 5 και ένα (1) Smart Watch.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Κυριακή 30η Ιουνίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.