Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Φθηνό νυχτερινό ρεύμα

Ρεύμα ημέρας σε τιμή νυχτερινού ρεύματος

Το Φθηνό Νυχτερινό Ρεύμα είναι εδώ!

Οι πάροχοι ρεύματος δίνουν κίνητρο στους καταναλωτές να καταναλώσουν ρεύμα με χαμηλότερη χρέωση για κάποιες ώρες του εικοσιτετραώρου εκτός αιχμής (off-peak), όταν η ζήτηση δηλαδή είναι γενικά χαμηλότερη. Αυτό είναι το νυχτερινό ρεύμα και ενδείκνυται για χρήσεις ενεργοβόρων συσκευών όπως η ηλεκτρική κουζίνα, ο θερμοσίφωνας, τα κλιματιστικά, τα πλυντηρίων ρούχων και πιάτων, κ.α.

Ρεύμα ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ και από το Νυχτερινό!

Έτσι, από τη χρήση κάποιων συσκευών κατά τη διάρκεια ισχύος του νυχτερινού τιμολογίου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, όπως ονομάζεται, τα νοικοκυριά μπορούν να πετύχουν σημαντική εξοικονόμηση δαπανών. Η τιμή στο νυχτερινό ρεύμα παραμένει σταθερή ανεξαρτήτως της κατανάλωσης και είναι εξαιρετικά μειωμένη ανά kWh σε σχέση με το ημερήσιο.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Νυχτερινό ρεύμα για όλους

Τελικά το νυχτερινό ρεύμα συμφέρει;

Και αν ναι πόσο ακριβώς; Για να απαντήσει κανείς στο κρίσιμο ερώτημα πρέπει να ξέρει μερικά ακόμα πράγματα.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες μειωμένου νυχτερινού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτή του τμηματικού ωραρίου και αυτή του συνεχούς.

Το τμηματικό ωράριο εφαρμόζεται υποχρεωτικά σε όλους τους νέους καταναλωτές που ζητούν νυκτερινό τιμολόγιο. Οι ώρες ισχύος χωρίζονται σε δυο περιόδους:

Εδώ θα βρεις το φθηνότερο νυχτερινό ρεύμα της αγοράς και θα εξοικονόμησεις χρήματα!

α) Χειμερινή περίοδος: Απο 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου το νυχτερινό τιμολόγιο ισχύει από 02:00πμ-08:00πμ και απο 15:00μμ-17:00μμ για τους καταναλωτές του δικτύου της ηπειρωτικής χώρας και των νησιών που είναι διασυνδεδεμένα με αυτήν ενώ για τους καταναλωτές των μη διασυνδεμένων νησιών ισχύει για τις ώρες 02:00πμ-08:00πμ και 15:30μμ-17:30μμ.

β) Θερινή περίοδος: Απο 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου για όλους τους καταναλωτές το νυχτερινό τιμολόγιο ισχύει από 23:00-07:00 ανεξαρτήτως περιοχής.

Το συνεχές ωράριο προσφέρει νυχτερινό τιμολόγιο στο ηλεκτρικό ρεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους απο 23.00μμ έως 07.00πμ. Αυτό δεν χορηγείται πλέον και ισχύει για παλιούς καταναλωτές που έχουν νυχτερινό τιμολόγιο πριν το 1988 και δεν έχουν ζητήσει την αλλαγή του. Επίσης μπορεί να ισχύει σε περιοχές όπου δεν υπάρχει υποδομή για σύστημα Τηλεχειρισμού Ακουστικής Συχνότητας (ΤΑΣ).

Παλιοί καταναλωτές με συνεχές ωράριο νυχτερινού τιμολογίου έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν. Σε περίπτωση που θέλουν να το αλλάξουν σε τμηματικό, αρκεί να το δηλώσουν στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ, γνωρίζοντας όμως ότι δεν είναι δυνατό να επανέλθουν σε αυτό.

Στην ελληνική αγορά, εκτός από την ΔΕΗ, δραστηριοποιούνται πολλοί εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος όπως: Elpedison, ZeniΘ, Φυσικό Αέριο, Green, Ήρων, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, We Energy, ΕΛΤΑ, Protergia, Solar Energy, NRG, Watt & Volt, ΚΕΝ, Volton, Volterra, OTESTATE, ΕΛΙΝΟΙΛ κ.α. Κάποιοι από αυτούς διαθέτουν προγράμματα με τα οποία παρέχουν τη χαμηλότερη χρέωση ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο.

Ενεργοποίηση Νυχτερινού Τιμολογίου

Για να ισχύσει η μειωμένη χρέωση του νυχτερινού τιμολογίου θα πρέπει να είναι εγκατεστημένος ειδικός μετρητής με δύο μηχανισμούς μέτρησης: έναν για την ημερήσια ζώνη και έναν για την νυχτερινή. Για την εγκατάστασή του, ανεξαρτήτως του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, γίνεται αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ στα τηλέφωνα 11500 ή 2111900500. Υπάρχει μια χρέωση 34,00 € συν ΦΠΑ ως συμμετοχή στη δαπάνη εγκατάστασης. Το ωράριο ισχύος του νυχτερινού τιμολογίου και το κόστος εγκατάστασης καθορίζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ οι τιμές καθορίζονται από τον εκάστοτε πάροχο.

Εδώ θα βρεις το φθηνότερο νυχτερινό ρεύμα της αγοράς και θα εξοικονόμησεις χρήματα!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αίτηση νυχτερινού τιμολογίου είναι ο λογαριασμός να εκδίδεται στο δικό μας όνομα ή στο όνομα του/της συζύγου. Η ενεργοποίηση του νυχτερινού τιμολογίου γίνεται από τον πάροχό μας. Επαναλαμβάνουμε οτι ο πάροχος καθορίζει τις τιμές αλλά όχι το ωράριο.

Πόσο οικονομικό είναι το νυχτερινό τιμολόγιο;

Η χρήση ηλεκτρικών συσκευών που καταναλώνουν πολύ ρεύμα (ηλεκτρικό σίδερο, κλιματιστικά, ηλεκτρική κουζίνα, θερμοσίφωνας κλπ) κατά την διάρκεια ισχύος του νυχτερινού τιμολογίου επιφέρει σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος.

Σημαντικό κέρδος προκύπτει επίσης και από τις ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν όλο το 24ώρο (πχ ψυγεία, καταψύκτες, ηλεκτρονικές συσκευές σε αναμονή κλπ.) αφού το ένα τρίτο του χρόνου λειτουργίας τους καταναλώνουν ρεύμα που χρεώνεται με τη μειωμένη τιμή. Κατά συνέπεια το νυκτερινό τιμολόγιο εξοικονομεί χρήματα και από τις συσκευές που λειτουργούν μόνιμα.

Συμπερασματικά λοιπόν θα λέγαμε ότι το νυχτερινό ρεύμα συμφέρει σίγουρα, εφόσον βρεθεί η χαμηλότερη τιμή στον κατάλληλο πάροχο.

Νυχτερινό ρεύμα για όλους

Πώς μπορεί να δει κανείς αν έχει νυχτερινό ρεύμα;

Ο πιο γρήγορος τρόπος για δει κανείς αν έχει νυχτερινό ρεύμα, είναι να κοιτάξει κάποιον εκκαθαριστικό λογαριασμό του. Οι λογαριασμοί παροχής της ΔΕΗ με νυχτερινό ρεύμα αναγράφουν “Γ1Ν Οικιακό Τιμολόγιο”, ενώ και στους περισσότερους εναλλακτικούς παρόχους υπάρχει το “Ν” δίπλα από τα προγράμματα που προσφέρουν οικονομικό νυχτερινό ρεύμα.

Εδώ θα βρεις το φθηνότερο νυχτερινό ρεύμα της αγοράς και θα εξοικονόμησεις χρήματα!

Επιπλέον στην πίσω όψη των εκκαθαριστικών λογαριασμών που συμπεριλαμβάνονται μετρήσεις, εμφανίζεται διακριτά και ξεκάθαρα η μέτρηση της ημερήσιας κατανάλωσης ενέργειας και στη συνέχεια αυτή της νυχτερινής.

Επίσης, ένας άλλος τρόπος για να διαπιστώσουμε αν έχουμε νυχτερινό ρεύμα είναι να ελέγξουμε το κουτί της παροχής μας. Εκεί θα πρέπει να υπάρχουν δύο μετρητές. Ο ένας θα φέρει την ένδειξη Κ και ο άλλος την ένδειξη Μ. Εάν υπάρχει κατανάλωση ρεύματος, ο δείκτης με την ένδειξη Μ (νυχτερινό τιμολόγιο) περιστρέφεται και αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το νυχτερινό ρεύμα.

Διαδικασία χορήγησης Οικιακού Νυχτερινού Τιμολογίου (με Χρονοχρέωση)

Για τη χορήγηση οικιακού νυχτερινού τιμολογίου πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω της ιστοσελίδας https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/, ή τηλεφωνικά στο 11500 ή στο 2111900500. Εκεί ζητείται η ανάρτηση διαφόρων διακαιολογητικών όπως αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, αριθμού παροχής κλπ. Τέλος πρέπει να γίνει κάποια επαφή τηλεφωνικά, διαδικτυακά ή δια ζώσης σε ένα κατάστημα του παρόχου μας για την υπογραφή νέας Σύμβασης Προμήθειας στο όνομά μας (απαραίτητη η αστυνομική μας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ). Στην περίπτωση ενοικιαστή, είναι απαραίτητη και η σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του ακινήτου εγγράφως. Ολοκληρώνοντας την ενημέρωση για το νυχτερινό τιμολόγιο, υπογραμμίζουμε ότι και στο νυχτερινό ρεύμα υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις ανά εταιρεία. Για το λόγο αυτό, πριν την τελική επιλογή εταιρείας, είναι καλό να γίνει σύγκριση τιμών στην ημερήσια αλλά και στην νυχτερινή χρέωση των παρόχων ρεύματος.

Εδώ θα βρεις το φθηνότερο νυχτερινό ρεύμα της αγοράς και θα εξοικονόμησεις χρήματα!

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

  1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
  2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 16 Απριλίου 2024 έως 31 Ιουλίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31/07/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: 1 x Tesla (ή αντίστοιχο) Smart Air Con Ενεργειακής Κλάσης Α+++ και 3 x Xiaomi Energy Saving Air Fryer 6.5lt.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Τετάρτη, 31η Ιουλίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

  1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
  2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 7 Μαρτίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/06/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: Μια (1) τηλεόραση Smart TV, ένα (1) Playstation 5 και ένα (1) Smart Watch.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Κυριακή 30η Ιουνίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.