Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Συνεργασία ΔΕΠΑ Εμπορίας με Ελίν για τη διάθεση φυσικού αερίου κίνησης

Νέα συνεργασία για την διάθεση φυσικού αερίου κίνησης (CNG)

Στο πλαίσιο της στήριξης των καταναλωτών, o όμιλος Ελίν προχώρησε σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ Εμπορίας για την διάθεση του φυσικού αερίου κίνησης (CNG), στο πρατήριο της στη Λάρισα με σήμα «ελίν» σε τιμές πώλησης αντίστοιχες με τις τιμές στα πρατήρια με σήμα FISIKON.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο για την κίνηση των οχημάτων τους.

Το εν λόγω πρατήριο θα ξεκινήσει να διαθέτει φυσικό αέριο κίνησης στη νέα τιμή εντός των προσεχών ημερών.

Σε ανακοίνωσή της η ∆ΕΠΑ Εμπορίας δηλώνει πως «εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει τους καταναλωτές CNG, ενώ παράλληλα διευρύνει συνεχώς το δίκτυο πρατηρίων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ελίν προχωρά στην ενεργειακή μετεξέλιξη του δικτύου πρατηρίων σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς, επενδύοντας στο συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή»

Ένας από τους «πονοκεφάλους» όσων έχουν αυτοκίνητο που καίει CNG ήταν οι ουρές στα πραττήρια καθώς είναι περιορισμένα σε σχέση με τα υπόλοιπα καύσιμα κίνησης. Χαρακτηριστικά το δίκτυο της ΔΕΠΑ περιλαμβάνει 26 πρατήρια πανελλαδικά σε 12 περιοχές της χώρας.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας