Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Efa Energy

Η Efa Energy αποτελεί έναν εξειδικευμένο πάροχο φυσικού αερίου που προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα σε χιλιάδες καταναλωτές για περισσότερα από 17 χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 προσφέροντας φυσικό αέριο ενώ από το 2020 παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι ειδικοί σύμβουλοι της εταιρείας, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά της, ενημερώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προτείνοντάς τους ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις σε οικονομικές τιμές.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Η Efa Energy προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα πακέτα για τις εξής κατηγορίες πελατών:

  • Οικιακοί καταναλωτές
  • Επαγγελματίες – επιχειρήσεις
  • Βιομηχανίες
  • Πρατήρια καυσίμων

Φθηνό ρεύμα από την Efa Energy

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσω των ξεκάθαρων πακέτων προσφορών, της διαφάνειας στις χρεώσεις, της δυνατότητας διαδικτυακών συναλλαγών, της απλής διαδικασίας αλλαγής προμηθευτή αλλά και της δυνατότητας συνοδευτικών τεχνικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, που υποστηρίζονται από το ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών της.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων της, έχουν αναδείξει την Efa Energy σε έναν από τους πρωταγωνιστές στο πεδίο της ολοκληρωμένη παροχή ενέργειας.

Ο τιμοκατάλογος της εταιρείας χαρακτηρίζεται από χαμηλές τιμές, καθώς η Efa Energy αφουγκράζεται την κοινωνία και προσπαθεί να προσφέρει προϊόντα σε οικονομικές τιμές, χωρίς όμως να ρίχνει το επίπεδο των υπηρεσιών της.

Τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω περιοχές: Αθήνα, Γλυφάδα, Μαρούσι, Πετρούπολημ Χολαργός, Ν. Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Σίνδο, Καλαμπάκα, Τρίκαλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Λαμία, Καρδίτσα, Παλαμάς Καρδίτσας, Τίρναβος, Ελασσόνα, Κατερίνη, Νέα Μηχανιώνα, Λαγκαδάς, Πολύκαστρο, Χαλκηδόνα, Σέρρες, Ν. Πέραμος Καβάλας.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα ήταν καλό να απευθυνθείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας