Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί έναν ενεργειακό όμιλο που κατέχει σημαντική θέση στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954 δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όμως το 2018 εισήλθε στην αγορά ενέργειας και άρχισε να συνεργάζεται με τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην ελληνική αγορά, χρησιμοποιώντας το εμπορικό όνομα «ελίν electricon».

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Οι τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι πολλοί. Εφοδιάζει βιομηχανικές μονάδες με καύσιμα και λιπαντικά αλλά και σκάφη αναψυχής σε όλες της μαρίνες της χώρας, εξυπηρετεί την ναυτιλία με λιπαντικά, παρέχει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων με τον οποίο εφοδιάζει με πετρέλαιο θέρμανσης τα νοικοκυριά ενώ τα τελευταία χρόνια εξάγει πετρελαιοειδή προϊόντα σε τέσσερις ηπείρους. Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 620 πρατηρίων.

Οικονομικό ρεύμα από την ΕΛΙΝΟΙΛ (ελίν electricon)

H ελίν electricon με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει στους πελάτες της διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά ενέργειας.

Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της ελίν σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα που παρέχει στους χρήστες Χαμηλής και Μέσης Τάσης την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στους καταναλωτές ενέργειας.

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες και πρωτοπόρες λύσεις για κάθε σπίτι, επιχείρηση, βιοτεχνία και βιομηχανία κτλ. Οι καταναλωτές έχουν μία πληθώρα επιλογών: μπορούν να επιλέξουν οικιακά ή επαγγελματικά προγράμματα, με ή χωρίς πάγιο, με ή χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής (ρήτρα ΟΤΣ), με ή χωρίς χρονική δέσμευση παραμονής.

Οι πελάτες έχουν σημαντικές εκπτώσεις όταν εξοφλούν το λογαριασμό τους εμπρόθεσμα. Επιλέγοντας ένα από τα οικονομικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος, οι πελάτες έχουν έξτρα παροχές.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου που συνοδεύονται από πρόσθετες εκπτώσεις.

Λογαριασμός ρεύματος και διαδικασία πληρωμής

Ο λογαριασμός ρεύματος εκδίδεται κάθε μήνα. Αποστέλλεται σε έντυπη μορφή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σε περίπτωση που ζητηθεί από τον πελάτη.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες λογαριασμών:

  • Ο ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός υπολογίζεται με βάση το ιστορικό κατανάλωσης του πελάτη και αποτελεί έναν «κατ’ εκτίμηση» λογαριασμό.
  • Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ λογαριασμός αφορά την αξία κατανάλωσης όλης της περιόδου που καταμετρήθηκε. Το ποσό χρέωσης αφαιρείται από τον επόμενο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ.

Μπορείτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας με τους εξής τρόπους:

  • Χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού ή με μετρητά στα ταμεία καταστημάτων συμβεβλημένων τραπεζών με την ελίν.
  • Μέσω του www.livepay.gr με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας.
  • Μέσω των υπηρεσιών e-banking και Phone banking της τράπεζάς σας.
  • Με Πάγια Τραπεζική Εντολή στο δίκτυο καταστημάτων Τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα ΔΙΑΣ.

Κατα την διαδικασία πληρωμής, πρέπει να έχετε μαζί σας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι απλή.

Χρειάζονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Ο τελευταίος λογαριασμός και το αποδεικτικό εξόφλησής του. Στην περίπτωση που ο τελευταίος λογαριασμός είναι «ΕΝΑΝΤΙ», πρέπει να προσκομίσετε τον τελευταίο «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ».
  • Ένδειξη μετρητή Ημερήσιας και Νυχτερινής (αν υπάρχει) κατανάλωσης με ημερομηνία ίδια με εκείνη της Αίτησης Σύμβασης Προμήθειας.
  • Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Για νέα σύνδεση στο δίκτυο, χρειάζεται αντίγραφο της Σύμβασης Σύνδεσης του πελάτη με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Το χρονικό διάστημα αλλαγής προμηθευτή μπορεί να πάρει 7-10 μέρες, καθώς η διαδικασία εξαρτάται από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η ελίν electricon παρέχει ρεύμα σε όλη την Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας