Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Έρχεται φθηνότερο ρεύμα

Καλά νέα για τους καταναλωτές, μειώσεις στην τιμή ρεύματος!

Ως και 50% χαμηλότερες αναμένεται ότι θα είναι οι χρεώσεις ρεύματος, που θα ανακοινώσουν οι πάροχοι ρεύματος για το Φεβρουάριο. Οι κρατικές επιδοτήσεις θα συνεχιστούν, πάντως, έτσι ώστε να συγκρατήσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, την ώρα που στην υπόλοιπη Ευρώπη νοικοκυριά κι επιχειρήσεις διαμαρτύρονται για υπέρμετρες επιβαρύνσεις…

Στα καλά νέα είναι πως  οι τιμές αναμένεται να υποχωρήσουν με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να πληρώνουν φθηνότερο ρεύμα. Η τιμή της κιλοβατώρας τον Δεκέμβριο ανήλθε στα 25 λεπτά και αποτέλεσε από τις φθηνότερες ανάμεσα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Ιταλία και η Ισπανία.

Στη χώρα μας σχεδόν εννέα στους δέκα πολίτες δυσκολεύονται με τους λογαριασμούς. Και τέσσερις στους δέκα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες οι ενεργειακές δαπάνες των νοικοκυριών για τη θέρμανση είναι αυξημένες σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Στην Γαλλία οι λογαριασμοί έχουν εκτοξευθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εργοστάσιο ξυλείας  όπου το ηλεκτρικό ρεύμα από 40.000 ευρώ πέρσι έφτασε 160.000 ευρώ φέτος.

Βρες εδώ το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας