Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Φυσικό Αέριο

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία είναι η εξέλιξη του εργοστασίου παραγωγής φωταερίου που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1857 ως το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα. Στην εταιρεία συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) σε ποσοστό 100%.

Έχοντας ως βάση την τεχνογνωσία στο φυσικό αέριο, η εταιρεία έχει πλέον μπει ενεργά και στον χώρο ηλεκτρικής ενέργειας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την ίδια αξιοπιστία σε όλη την χώρα.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Παροχές

Το Φυσικό Αέριο μέσω των συνδυαστικών πακέτων και προϊόντων που διαθέτει, προσφέρει φθηνό ρεύμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Οι υπηρεσίες της εταιρείας απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτών, Χαμηλής και Μέσης Τάσης. Δίνονται προνόμια τους φοιτητές, παρέχεται τεχνική βοήθεια, ενώ μέσω των συνεργασιών με τράπεζες το Φυσικό Αέριο προσφέρει στους καταναλωτές πόντους με την εξόφληση των λογαριασμών μέσω των καρτών τους. Παράλληλα έχει συνάψει συνεργασίες με εμπορικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν δικές τους δωροεπιταγές στους πελάτες ανα κατηγορία προγράμματος.

Λογαριασμός ρεύματος– Έκδοση και εξόφληση

Η έκδοση του έναντι λογαριασμού γίνεται κάθε μήνα ενώ του εκκαθαριστικού κάθε τετράμηνο. Οι λογαριασμοί αποστέλλονται ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά.

Η πληρωμή του λογαριασμού μπορεί να γίνει:

  • Στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Eurobank-Ergasias, Alpha Bank, HSBC Bank, Εθνική Τράπεζα, Attica Bank, Τράπεζα Πειραιώς) μέσω e- banking,
  • Μέσω της online υπηρεσίας MyAccount χωρίς οικονομική επιβάρυνση,
  • Με την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής, μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
  • Μέσω της online υπηρεσίας e-payment με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Εναλλακτικά με φυσική παρουσία η εξόφληση γίνεται στα:

  • Καταστήματα Φυσικού Αερίου Ελληνικής Εταιρείας Ενέργειας,
  • Καταστήματα ΕΛΤΑ,
  • Καταστήματα Vodafone,
  • Καταστήματα συνεργαζόμενων Τραπεζών.

Επιπλέον για πελάτες που δεν έχουν αποκτήσει εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, το Φυσικό Αέριο δίνει τη δυνατότητα πληρωμής στην πόρτα του σπιτιού τους αποκλειστικά με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Αυτή η υπηρεσία εξυπηρετεί προς το παρόν τους κατοίκους του Νομού Αττικής.

Φυσικά καταστήματα

Τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας βρίσκονται στις εξής περιοχές:

Αθήνα, Αμπελόκηποι (Λεωφ. Κηφισίας 108)

Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά (Εθνικής Αντιστάσεως 38Α & Αριστείδου)

Λάρισα (Ηρώων Πολυτεχνείου 113)

Σημεία εξυπηρέτησης αποτελούν τα καταστήματα της Vodafone.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Η μετάβαση στο Φυσικό Αέριο είναι εύκολη, δεν περιλαμβάνει καμία οικονομική επιβάρυνση αλλά ούτε και αλλαγή μετρητή. Απαιτεί κυρίως την υπογραφή Σύμβασης Προμήθειας με την εταιρεία και φυσικά την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει γίνει εξόφληση οφειλών ή να υπάρχει διακανονισμός ληξιπρόθεσμων χρεών στον υφιστάμενο πάροχο. Η αλλαγή στον νέο πάροχο γίνεται σε περίπου μια εβδομάδα αλλά εξαρτάται και από τις διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR