Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

ΗΡΩΝ

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί καθετοποιημένο παραγωγό και προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Το 2001 ο όμιλος ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ίδρυσε την θυγατρική Ήρων Θερμοηλεκτρική Ο.Ε με στόχο την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Σε μόλις τρία χρόνια (2004) η ΗΡΩΝ εντάχθηκε και στην αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Το 2009 η Γαλλική ENGIE, από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως, εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της ΗΡΩΝ ενώ το 2014 ακολούθησε τα βήματά της η QPI (Qatar Petroleum International). To 2018 προχώρησε στην ένταξή της στην αγορά προμήθειας φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και συνεργάστηκε με την ΕΛΙΝΟΙΛ για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Παροχές

Ο ΗΡΩΝ προσφέρει ποικίλα και συνδυαστικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση σε προνομιακές τιμές. Επιπρόσθετα, παρέχει στο πελατολόγιό του την επιλογή κατανάλωσης ρεύματος αποκλειστικά από ΑΠΕ (προγράμματα της κατηγορίας Eco Energy). Οι καταναλωτές απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια με τα προγράμματα της επιλογής τους, όπως ετήσιο δώρο παραμονής, μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής αλλά και 45% έκπτωση στο λογαριασμό τους σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησής του.

Λογαριασμός ρεύματος– Έκδοση και εξόφληση

Στον ΗΡΩΝ η έκδοση του έναντι λογαριασμού γίνεται σε μηνιαία βάση και υπολογίζεται με βάση την τελευταία πραγματική κατανάλωση. Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός λαμβάνεται κάθε τέσσερις μήνες μετά την καταμέτρηση των ενδείξεων από τον ΔΕΔΔΗΕ. Κατά τα άλλα, οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν την κατανάλωσή των έναντι λογαριασμών μέσω της υπηρεσίας «Μέτρα Μόνος Σου» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα My ΗΡΩΝ.

Τρόποι εξόφλησης λογαριασμών

Οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφληθούν:

  • Σε όλα τα φυσικά καταστήματα Ήρων,
  • Μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο 18228,
  • Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας My ΗΡΩΝ
  • Στα φυσικά καταστήματα των επίσημων συνεργατών: στη WIND (η πληρωμή γίνεται μόνο με τη χρήση μετρητών) και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ,
  • Σε όλα τα καταστήματα ΕΛΤΑ,
  • Μέσω των σημείων γρήγορης εξυπηρέτησης Viva spots,
  • Σε όλες τις τράπεζες μέσω internet/mobile banking, πάγιων εντολών ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Λόγω κορωνοϊού COVID-19, δεν είναι δυνατή η εξόφληση
  • Λογαριασμών με χρήση μετρητών στα ταμεία Τραπεζικών Καταστημάτων.
  • Με τη χρήση πάγιας τραπεζικής εντολής (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, VISA και MasterCard),
  • Μέσω των σημείων γρήγορης εξυπηρέτησης i-bank pay της Εθνικής Τράπεζας.

Φυσικά καταστήματα

Η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της στα εξής φυσικά καταστήματα:

Αθήνα (Γ Σεπτεμβρίου 82 και Ιουλιανού 28, Πλατεία Βικτωρίας) 104 34

Αθήνα (Λ. Κηφισίας 140) 11526

Αργυρούπολη (Λεωφόρος Κύπρου 143 & Κωνσταντινουπόλεως) 16451

Ηράκλειο Κρήτης (Έβανς 13) 71201

Θεσσαλονίκη (Βούλγαρη 38) 54248

Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 5) 54625

Θήβα (Επαμεινώνδα 62) 32200

Καβάλα (Δαγκλή 24) 65403

Λάρισα (Μεγ. Αλεξάνδρου 41) 41222

Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 15) 18532

Περιστέρι (Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος) Αθήνα, 12132

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Επίσημοι Συνεργάτες

Οι πιθανοί και τρέχοντες πελάτες μπορούν να απευθυνθούν σε πάνω από 200 επίσημους συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για να ενημερωθούν για τα προγράμματά της και για οτιδήποτε άλλο αφορά στον λογαριασμό τους. Αιτήσεις για την ένταξη στον ΗΡΩΝ γίνονται μέσω των καταστημάτων της SPEEDEX (προϋπόθεση το κατάστημα να βρίσκεται σε περιοχή του Διασυνδεδεμένου Δικτύου της χώρας), στα καταστήματα της WIND και σε επιλεγμένα Πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Ο ΗΡΩΝ είναι προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και πλήθος διασυνδεδεμένων νησιών (Ύδρα, Πόρος, Σπέτσες, Σκιάθος, Άνδρος, Τήνος, Θάσος, Κύθηρα, Σαλαμίνα, Αίγινα, Σκόπελος, Αλόννησος, Επτάνησα, κ.α.).

Οι καταναλωτές μπορούν σχετικά εύκολα να απευθυνθούν και να ενταχθούν στον ΗΡΩΝ χωρίς καμία τεχνική παρέμβαση στον μετρητή τους, κάποιο κόστος ενεργοποίησης ή ακόμα και αποσύνδεση από το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Η αλλαγή αφορά αποκλειστικά το κόστος ρεύματος και όχι τις χρεώσεις προς τρίτους ή άλλους φόρους. Απαιτείται η υπογραφή της Αίτησης Σύμβασης Προμήθειας και η κατάθεση σχετικών δικαιολογητικών ανά κατηγορία πελάτη. Εναλλακτική η αλλαγή παρόχου προς τον ΗΡΩΝ γίνεται:

Τηλεφωνικά στο 18228,
Ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-contract,
Μέσω των φυσικών καταστημάτων ΗΡΩΝ ή του δικτύου επίσημων συνεργατών της εταιρείας ανά την Ελλάδα (καταστήματα Wind, επιλεγμένα καταστήματα ΟΠΑΠ, καταστήματα Speedex).

Η ολοκλήρωση αλλαγής γίνεται περίπου μια εβδομάδα από την υπογραφή της σύμβασης και την εκπνοή του δικαιώματος υπαναχώρησης αλλά εξαρτάται και από τις εσωτερικές διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας