Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Nova Energy

Η Nova Energy προσφέρει υπηρεσίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών NOVA και VOLTON, που πραγματοποιήθηκε το 2018 με στόχο να μπει η NOVA στην αγορά προμήθειας ρεύματος.

Η NOVA, όπως γνωρίζουμε, είναι ψηφιακή πλατφόρμα δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης που ιδρύθηκε το 1999. Το 2008, η Forthnet εξαγόρασε τη Netmed N.V. και Intervision (services) B.V. και ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη NOVA. Το 2010, έγινε η συγχώνευση λειτουργιών και δραστηριοτήτων της Forthnet Α.Ε. με την Nova. Η εταιρεία πλέον, εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, σταθερή τηλεφωνία και internet, προσφέρει οικονομικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της Nova Energy.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Η Nova Energy δεν κάνει η ίδια μεταπώληση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες, βασιζόμενη στην συνδρομητική βάση που διαθέτει. Προμηθεύεται ηλεκτρικό ρεύμα από την Volton.

Φθηνό ρεύμα από τη Nova Energy

Η Nova Energy διαθέτει προγράμματα για φθηνό ρεύμα αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές υπηρεσιών Nova με εκπτώσεις και οικονομικότερα τιμολόγια. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα της Nova Energy προσφέρουν χαμηλό κόστος ρεύματος για την κατανάλωση ημέρας και πρόσθετες εκπτώσεις για τη νυχτερινή κατανάλωση. Αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής υπηρεσιών Nova δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προγράμματα φθηνού ρεύματος.

Οι καταναλωτές που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και εξοφλούν εμπρόσθεμα τον λογαριασμό τους, έχουν σημαντικές εκπτώσεις. Επιπλέον, οι πελάτες που δεν έχουν ανεξόφλητο υπόλοιπο και έχουν επιλέξει την Πάγια Τραπεζική Εντολή ως τρόπο πληρωμής, έχουν τη δυνατότητα να εξαιρεθούν από την καταβολή εγγύησης.

Η εταιρεία έχει φυσικά καταστήματα στους περισσότερους νομούς της χώρας. Ακολουθεί λίστα με τον αριθμό καταστημάτων που διαθέτει η Nova Energy σε κάθε νομό:

Ν. Αττικής(26), Ν. Αρκαδίας(1), Ν. Αργολίδας(1), Ν. Αχαΐας(1), Ν. Αιτωλοακαρνανίας(1), Ν. Βοιωτίας(1), Ν. Δράμας(1), Ν. Δωδεκανήσου(3), Ν. Ευβοίας(1), Ν. Έβρου(2), Ν. Ηρακλείου(1), Ν. Ηλείας(1), Ν. Ημαθίας(1), Ν. Θεσσαλονίκης(9), Ν. Ιωαννίνων(1), Ν. Κιλκίς(1), Ν. Κοζάνης(2), Ν. Καβάλας(2), Ν. Καστοριάς(1), Ν. Καρδίτσας(1), Ν. Κορινθίας(1), Ν. Λασιθίου(1), Ν. Λάρισας(1), Ν. Λέσβου(1), Ν. Μεσσηνίας(1), Ν. Μαγνησίας(2), Ν. Ξάνθης(1), Ν. Πέλλας(2), Ν. Πιερίας(1), Ν. Ρεθύμνου(1), Ν. Ροδόπης(1), Ν. Σερρών(1), Ν. Σάμου(1), Ν. Τρικάλων(1), Ν. Φλώρινας(1), Ν. Φθιώτιδας(1), Ν. Χαλκιδικής(1), Ν. Χανίων(1), Ν. Χίου(1).

Με άλλα λόγια, η εταιρεία έχει αναπτύξει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες για τα φυσικά καταστήματα έχουν συγκεντρωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Nova στις 01.04.2021.

Λογαριασμός και τρόποι πληρωμής

Ο κάθε λογαριασμός Nova Energy χαρακτηρίζεται ανάλογα ως:

ΕΝΑΝΤΙ: Ο υπολογισμός της κατανάλωσης γίνεται βάσει της εκτιμώμενης κατανάλωσης, σύμφωνα με τις παρελθούσες καταναλώσεις που έχουν καταγραφεί στους μετρητές.

ΕΚΑΘΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ: Ο υπολογισμός γίνεται με βάση την καταμετρούμενη κατανάλωση, όπως αυτή πιστοποιείται από τον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου.

Η έκδοση του λογαριασμού γίνεται σε μηνιαία βάση για όλα τα τιμολόγια Χαμηλής Τάσης (ΧΤ). Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός εκδίδεται κάθε τέσσερις μήνες.

Οι καταναλωτές λαμβάνουν τον λογαριασμό σε έντυπη μορφή μέσω του ταχυδρομείου και συμπληρωματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σε μορφή pdf.

Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω των φυσικών καταστημάτων Nova.
  • Διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.nova.gr
  • Με ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ.
  • Μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, είτε με Πάγια Τραπεζική Εντολή μέσω του λογαριασμού σας στην τράπεζα είτε με πληρωμή στο ταμείο, web banking, phone banking στις παρακάτω τράπεζες: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, HSBC, Attica Bank, Τράπεζα Πιερίας, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών- Θεσσαλίας – Ηπείρου – Χανίων – Καρδίτσας – Έβρου – Δράμας.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Παρόχου

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή δεν ενέχει καμία επιβάρυνση και δεν απαιτείται καμία αλλαγή στο μετρητή ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υπογράψετε τη Σύμβαση Προμήθειας Nova Energy και να προσκομίσετε τα απαιτούμενα ανά κατηγορία πελάτη δικαιολογητικά.

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου είναι περίπου μία εβδομάδα από την εκπνοή του δικαιώματος υπαναχώρησης. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται ακόμα από τις διαδικασίες του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ).

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας