Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Nova Energy

Η Nova Energy προσφέρει υπηρεσίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών NOVA και VOLTON, που πραγματοποιήθηκε το 2018 με στόχο να μπει η NOVA στην αγορά προμήθειας ρεύματος.

Η NOVA, όπως γνωρίζουμε, είναι ψηφιακή πλατφόρμα δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης που ιδρύθηκε το 1999. Το 2008, η Forthnet εξαγόρασε τη Netmed N.V. και Intervision (services) B.V. και ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη NOVA. Το 2010, έγινε η συγχώνευση λειτουργιών και δραστηριοτήτων της Forthnet Α.Ε. με την Nova. Η εταιρεία πλέον, εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, σταθερή τηλεφωνία και internet, προσφέρει οικονομικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της Nova Energy.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Η Nova Energy δεν κάνει η ίδια μεταπώληση ηλεκτρικής ενέργειας αλλά προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες, βασιζόμενη στην συνδρομητική βάση που διαθέτει. Προμηθεύεται ηλεκτρικό ρεύμα από την Volton.

Φθηνό ρεύμα από τη Nova Energy

Η Nova Energy διαθέτει προγράμματα για φθηνό ρεύμα αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές υπηρεσιών Nova με εκπτώσεις και οικονομικότερα τιμολόγια. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα της Nova Energy προσφέρουν χαμηλό κόστος ρεύματος για την κατανάλωση ημέρας και πρόσθετες εκπτώσεις για τη νυχτερινή κατανάλωση. Αν κάποιος δεν είναι συνδρομητής υπηρεσιών Nova δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προγράμματα φθηνού ρεύματος.

Οι καταναλωτές που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και εξοφλούν εμπρόσθεμα τον λογαριασμό τους, έχουν σημαντικές εκπτώσεις. Επιπλέον, οι πελάτες που δεν έχουν ανεξόφλητο υπόλοιπο και έχουν επιλέξει την Πάγια Τραπεζική Εντολή ως τρόπο πληρωμής, έχουν τη δυνατότητα να εξαιρεθούν από την καταβολή εγγύησης.

Η εταιρεία έχει φυσικά καταστήματα στους περισσότερους νομούς της χώρας. Ακολουθεί λίστα με τον αριθμό καταστημάτων που διαθέτει η Nova Energy σε κάθε νομό:

Ν. Αττικής(26), Ν. Αρκαδίας(1), Ν. Αργολίδας(1), Ν. Αχαΐας(1), Ν. Αιτωλοακαρνανίας(1), Ν. Βοιωτίας(1), Ν. Δράμας(1), Ν. Δωδεκανήσου(3), Ν. Ευβοίας(1), Ν. Έβρου(2), Ν. Ηρακλείου(1), Ν. Ηλείας(1), Ν. Ημαθίας(1), Ν. Θεσσαλονίκης(9), Ν. Ιωαννίνων(1), Ν. Κιλκίς(1), Ν. Κοζάνης(2), Ν. Καβάλας(2), Ν. Καστοριάς(1), Ν. Καρδίτσας(1), Ν. Κορινθίας(1), Ν. Λασιθίου(1), Ν. Λάρισας(1), Ν. Λέσβου(1), Ν. Μεσσηνίας(1), Ν. Μαγνησίας(2), Ν. Ξάνθης(1), Ν. Πέλλας(2), Ν. Πιερίας(1), Ν. Ρεθύμνου(1), Ν. Ροδόπης(1), Ν. Σερρών(1), Ν. Σάμου(1), Ν. Τρικάλων(1), Ν. Φλώρινας(1), Ν. Φθιώτιδας(1), Ν. Χαλκιδικής(1), Ν. Χανίων(1), Ν. Χίου(1).

Με άλλα λόγια, η εταιρεία έχει αναπτύξει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες για τα φυσικά καταστήματα έχουν συγκεντρωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Nova στις 01.04.2021.

Λογαριασμός και τρόποι πληρωμής

Ο κάθε λογαριασμός Nova Energy χαρακτηρίζεται ανάλογα ως:

ΕΝΑΝΤΙ: Ο υπολογισμός της κατανάλωσης γίνεται βάσει της εκτιμώμενης κατανάλωσης, σύμφωνα με τις παρελθούσες καταναλώσεις που έχουν καταγραφεί στους μετρητές.

ΕΚΑΘΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ: Ο υπολογισμός γίνεται με βάση την καταμετρούμενη κατανάλωση, όπως αυτή πιστοποιείται από τον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου.

Η έκδοση του λογαριασμού γίνεται σε μηνιαία βάση για όλα τα τιμολόγια Χαμηλής Τάσης (ΧΤ). Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός εκδίδεται κάθε τέσσερις μήνες.

Οι καταναλωτές λαμβάνουν τον λογαριασμό σε έντυπη μορφή μέσω του ταχυδρομείου και συμπληρωματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σε μορφή pdf.

Ο τρόπος πληρωμής μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω των φυσικών καταστημάτων Nova.
  • Διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.nova.gr
  • Με ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ.
  • Μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, είτε με Πάγια Τραπεζική Εντολή μέσω του λογαριασμού σας στην τράπεζα είτε με πληρωμή στο ταμείο, web banking, phone banking στις παρακάτω τράπεζες: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, HSBC, Attica Bank, Τράπεζα Πιερίας, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών- Θεσσαλίας – Ηπείρου – Χανίων – Καρδίτσας – Έβρου – Δράμας.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Παρόχου

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή δεν ενέχει καμία επιβάρυνση και δεν απαιτείται καμία αλλαγή στο μετρητή ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υπογράψετε τη Σύμβαση Προμήθειας Nova Energy και να προσκομίσετε τα απαιτούμενα ανά κατηγορία πελάτη δικαιολογητικά.

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου είναι περίπου μία εβδομάδα από την εκπνοή του δικαιώματος υπαναχώρησης. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται ακόμα από τις διαδικασίες του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ).

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

  1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
  2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 7 Μαρτίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/06/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: Μια (1) τηλεόραση Smart TV, ένα (1) Playstation 5 και ένα (1) Smart Watch.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Κυριακή 30η Ιουνίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.