Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

NRG

Η NRG είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος με πελατολόγιο και υπηρεσίες που συνεχώς διευρύνονται. Ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στον τομέα της ενέργειας το 2012 και έκτοτε θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της. Η εταιρεία είναι μέλος της οικογένειας του Ομίλου MOTOR OIL η οποία αγόρασε το 90% των μετοχών της το 2018. Έτσι, η MOTOR OIL πλέον αναπτύσσει δραστηριότητες στη διύλιση αργού πετρελαίου, εμπορίας προϊόντων πετρελαίου, υγραερίου, εμπορίας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου αλλά και ΑΠΕ.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Η NRG διαθέτει άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 500MW. Σαν Όμιλος παρουσιάζει ένα αξιοσημείωτο χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ και στοχευμένες επενδύσεις στον κλάδο των ΑΠΕ διαθέτοντας εγκατεστημένη ισχύ 279MW, και 84MW υπό κατασκευή ενώ έχει αγοράσει επιπλέον χαρτοφυλάκιο αδειών προς ανάπτυξη συνολικής ισχύος 650 MW.

Παροχές

Η εταιρεία διαθέτει πρωτοποριακά προγράμματα και λύσεις ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε οικιακούς καταναλωτές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανικούς ομίλους Χαμηλής και Μέσης Τάσης.

Η τιμή προσφοράς της κιλοβατώρας έχει χρέωση ανάλογα με το αν η εξόφληση είναι εμπρόθεσμη. Επίσης διαθέτει προγράμματα με σταθερή χρέωση κιλοβατώρας όλο το 24ωρο, χωρίς χρονική δέσμευση κεφαλαίου, με διάφορες εκπτώσεις συνέπειας, με μηδενική εγγύηση κλπ. Με συνδυαστικά πακέτα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, οι πελάτες της απολαμβάνουν έξτρα προνόμια.

Λογαριασμός ρεύματος – Έκδοση και εξόφληση

Η έκδοση των έναντι λογαριασμών αφορούν στην εκτίμηση κατανάλωσης και όχι στην πραγματική κατανάλωση ρεύματος και γίνεται σε μηνιαία βάση. Οποιεσδήποτε έξτρα χρεώσεις αφαιρούνται από τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς.

Τρόποι εξόφλησης των λογαριασμών

  • καλώντας στο 18101 ή στο 2111032132 μπορεί ο καταναλωτής να χρεώσει την πιστωτική ή της χρεωστική του κάρτας από οποιαδήποτε τράπεζα
  • Μέσω της online εφαρμογής mynrg,
  • Στο δίκτυο καταστημάτων της Eurobank και Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, χωρίς χρέωση, με τη χρήση του κωδικού πληρωμής, η εξόφληση των λογαριασμών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, με μετρητά, με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού, μέσω web banking / phone banking,
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, μέσω της πλατφόρμας livepay της τράπεζας Eurobank,
  • Σε όλες τις συνεργαζόμενες τράπεζες: μέσω web banking/ phone banking, με πάγια εντολή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού, στα καταστήματα, με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού ή με μετρητά.
  • Σε επιλεγμένα πρατήρια ΟΠΑΠ,
  • Σε επιλεγμένα πρατήρια Shell.

Φυσικά καταστήματα 

Ν. Αττικής, Αμπελόκηποι Αθηνών, 11523, Λ. Κηφισίας 105 Α και Πανόρμου

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Περιοχές Επίσημων συνεργατών

Αθήνα, Άγιος Δημήτριος, Ν. Αττικής

Το δίκτυο καταστημάτων της ACS σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά που είναι διασυνδεδεμένα με το Δίκτυο Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας επίσης εξυπηρετούν για τις υπηρεσίες της NRG.

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της NRG οι καταναλωτές μπορούν να ακολουθήσουν τρία βήματα για να αλλάξουν πάροχο και να ενταχθούν στην NRG. Πρώτα διαλέγουν το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για αυτούς και την κατηγορία τους, έπειτα επισυνάπτουν ονλαιν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τέλος ορίζουν τηλεφωνικό ραντεβού για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Εναλλακτικά μπορούν να απευθυνθούν κατευθείαν σε εκπρόσωπο του τηλεφωνικού κέντρου. Η αλλαγή πραγματοποιείται σε 4 ημέρες από την υπογραφή της αίτησης. Για την παρακολούθηση της πορείας της αίτησης, οι νέοι πελάτες μπορούν να εγγραφούν στο mynrg.gr.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας