Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

PetroGaz Energy

H PetroGaz Energy είναι μέλος της Veroniki Holding, η οποία ιδρύθηκε το 2010 από την Daniela Veronica Gusa de Dragan και συντονίζει όλες τις εταιρείες του ομίλου Dragan.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Η Veroniki Holding δραστηριοποιείται σε εννέα Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία, Αυστρία, Πολωνία, Σερβία, Ισπανία και Γαλλία) και στους παρακάτω τομείς:

  • Εμπορία Υγραερίου (βασική δραστηριότητα του Ομίλου)
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  • Ηλεκτρισμός και Φυσικό αέριο
  • Ναυτιλία
  • Ακίνητα
  • Ιατρική και Ευ Ζήν
  • Συσκευασία τροφίμων
  • Πολιτισμός και Διδασκαλία

Η PetroGaz Energy διαθέτει εμπειρία και ένα σημαντικό δίκτυο διανομής ενώ τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της είναι υψηλού επιπέδου.

Προμηθεύει με ρεύμα όλες τις περιοχές που είναι διασυνδεδεμένες με τον εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και περιοχές που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο.

Οικονομικό ρεύμα από την PetroGaz Energy

Η PetroGaz προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς παρέχει πολλά και διαφορετικά προγράμματα στους πελάτες Χαμηλής ή Μέσης Τάσης, προγράμματα με ή χωρίς πάγιο, με ή χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής (ρήτρα Ο.Τ.Σ.) κτλ. ενώ προσφέρει φθηνό ρεύμα και πακέτα οικονομικών λύσεων που αφορούν σπίτια, επιχειρήσεις, επαγγελματικούς χώρους, μικρές βιοτεχνίες αλλά και μεγάλες βιομηχανίες.

Οι πελάτες που εξοφλούν τον λογαριασμό τους εμπρόθεσμα, έχουν σημαντική έκπτωση κάθε μήνα.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μεγαλύτερη οικονομία, μπορείτε να δείτε τα συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και να καταλήξετε σε εκείνο το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας και αποτελεί το οικονομικότερο για την τσέπη σας.

Λογαριασμός ρεύματος και τρόποι πληρωμής 

Ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε μήνα. Ο καταναλωτής μπορεί να εγγραφεί στο MyPetrogaz και να είναι ενήμερος για την κατανάλωση που κάνει. Με αυτό τον τρόπο, έχει τον πλήρη έλεγχο των λογαριασμών του.

Η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενώ παρέχονται στους πελάτες σημαντικές εκπτώσεις.

Ο ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός υπολογίζεται βάση του ιστορικού κατανάλωσης του πελάτη. Τα ποσά που χρεώνονται στον ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμό και αφορούν τις χρεώσεις ενέργειας, αφαιρούνται από τον επόμενο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ λογαριασμό που εκδίδεται.

Η διαδικασία πληρωμής του λογαριασμού είναι απλή. Ο λογαριασμός σας μπορεί να εξοφληθεί ηλεκτρονικά, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Μπορεί ακόμα να εξοφληθεί με χρέωση λογαριασμού μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ή με μετρητά σε όλες τις τράπεζες, έως την ημερομηνία που ορίζεται στο λογαριασμό σας.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία αλλαγής παρόχου

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή είναι μια εύκολη διαδικασία. Ο καταναλωτής πρέπει να υπογράψει την Αίτηση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με την Petrogaz Energy και να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο καταναλωτής δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ο πελάτης αλλά και ο πάροχος έχουν υποχρεώσεις και δικαιώματα, τα οποία μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις, περιγράφονται με λεπτομέρεια στους Γενικούς Όρους Προμήθειας της Σύμβασης που υπογράφει ο καταναλωτής.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας