Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Solar Energy

Η Solar Energy παράγει, εμπορεύεται και προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από φωτοβολταϊκά συστήματα. Πρόκειται για μια εταιρεία που είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Ως έμπορος, συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο και εισάγει ενέργεια από οικονομικούς παραγωγούς με στόχο την προμήθεια φθηνού ρεύματος στους πελάτες της. Παράλληλα, εξάγει ενέργεια και προωθεί έτσι την Ελληνική αγορά ενέργειας στις γειτονικές χώρες.

Η εμπειρία της εταιρείας στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι μεγάλη και η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας. Στόχος της είναι η παροχή οικονομικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών της, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Οικονομικό ρεύμα από την Solar Energy

Τα προγράμματα της εταιρείας είναι αρκετά ανταγωνιστικά. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως προείπαμε, η εταιρεία ως έμπορος έχει τη δυνατότητα να εισάγει ενέργεια από οικονομικούς παραγωγούς, με αποτέλεσμα να μπορεί να διατηρεί τις ανταγωνιστικές χρεώσεις των πελατών της. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά προϊόντα που είναι ιδιαίτερα οικονομικά και τους συμφέρουν. Έτσι, η Solar Energy έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά και διαφορετικά ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών στους οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, σε μέση και χαμηλή τάση.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει σημαντική έκπτωση σε όσους καταναλωτές εξοφλούν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό τους.

Λογαριασμοί ρεύματος, αλλαγή παρόχου και διαδικασία πληρωμής

Όλοι οι πελάτες της εταιρείας λαμβάνουν τον λογαριασμό ηλεκτρικής κατανάλωσης ταχυδρομικά κάθε μήνα, σε μορφή «Έναντι» ή «Εκκαθαριστικός» και όποιοι το επιθυμούν ηλεκτρονικά μέσω email.

Η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή γίνεται από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας. Το μόνο που έχει να κάνει ένας υποψήφιος πελάτης είναι να καλέσει στο 23850 44506 και να μιλήσει μαζί τους προκειμένου να εξυπηρετηθεί άμεσα. Το ποσό εγγύησης που καταβάλλεται είναι το 50% του προηγούμενου προμηθευτή. Το ελάχιστο ποσό είναι 25€. Το ποσό πιστώνεται στον πρώτο λογαριασμό κατανάλωσης που στέλνει η εταιρεία. Σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού με πάγια εντολή επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της εγγύησης στον επόμενο ‘’έναντι’’ ή ‘’εκκαθαριστικό’’ λογαριασμό.

Η εγγύηση που έχει καταβάλει ο πελάτης στον προηγούμενο πάροχο επιστρέφεται με συμψηφισμό στον τελικό λογαριασμό.

Ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή παρόχου είναι 6-7 εργάσιμες μέρες, μετά την αποδοχή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Σε αυτό το διάστημα δεν διακόπτεται το ρεύμα, καθώς η αλλαγή παρόχου είναι καθαρά λογιστική. Επίσης, για την αλλαγή προμηθευτή δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Η εξόφληση του λογαριασμού μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους σε όλες τις συνεργαζόμενες τράπεζες:

  • Πάγια εντολή
  • Internet banking
  • Μετρητά ή χρέωση λογαριασμού στα ταμεία των καταστημάτων
  • Στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών
  • ΑΤΜ
  • Phone banking
  • Μέσω της υπηρεσίας easypay της τράπεζας Πειραιώς

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Οι τράπεζες που συνεργάζονται με τη Solar Energy είναι οι ακόλουθες: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, HSBC BANK, ALPHA BANK, ΕUROBANK – ERGASIAS, ATTICA BANK, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο κατάστημα της εταιρείας, που βρίσκεται επί της οδού 7ης Νοεμβρίου 28 στην Φλώρινα. Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά εκτός αργιών από τις 09:00 έως τις 18:00.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας