Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. ιδρύθηκε το 2016 και ένα χρόνο μετά εντάχθηκε στην Ελληνική αγορά ενέργειας. Με την εξαγορά του 100% της ΚΕΝ το 2019, ενίσχυσε περαιτέρω το μερίδιό της στην αγορά ενώ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στο χώρο προμήθειας φυσικού αερίου. Φιλοδοξώντας να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και να στραφεί σε μια πράσινη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος έγινε μέλος του Ομίλου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Προβλέπεται ότι με την τρέχουσα ισχύ των πάρκων που ήδη λειτουργούν (19MW) και αυτών που θα εγκατασταθούν η συνολική ισχύ θα ανέβει στα 94MW.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Το όραμα της εταιρείας είναι να διασφαλίσει φθηνό ρεύμα και φυσικό αέριο στο πελατολόγιό της προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Η Volton προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια όλες τις περιοχές στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και οι οποίες είναι μέρος του Ελληνικού διασυνδεδεμένου σύστηματος ηλεκτρικής ενέργειας. Το δίκτυο περιλαμβάνει την ηπειρωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια καθώς και 55 νησιά: Αγκίστρι, Αίγινα, Αλόννησο, Αμολιανή, Άνδρο, Αντίπαξους, Αντίπαρο, Γυαλί, Δήλο, Ελαφόνησο, Ζάκυνθο, Ηρακλειά, Θάσο, Θύμαινα, Ιθάκη, Ίο, Κάλαμο, Κάλυμνο, Καστό, Κέα (Τζια), Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κουφονήσι, Κύθηρα, Κω, Λειψούς, Λέρο, Λέσβο, Λευκάδα, Λήμνο, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονο, Νάξο, Νίσυρο, Παξούς, Πάρο, Πόρο, Ρήνεια, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμο, Σίκινο, Σκιάθο, Σκόπελο, Σπέτσες, Σύρο, Σχοινούσα, Τέλενδο, Τήλο, Τήνο, Ύδρα, Φολέγανδρο, Φούρνους, Ψέριμο.

Αναμένεται η δυνατότητα παροχής στα νησιά που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο Μεταφοράς.

Παροχές

Η Volton διαθέτει ποικιλία πακέτων και προγραμμάτων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου τόσο για νοικοκυριά όσο και για επαγγελματίες μερικά από τα οποία έχουν σημαντική έκπτωση συνέπειας σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμού. Τα πακέτα παρουσιάζουν επίσης ευελιξία στις ανάγκες των καταναλωτών ανά κατηγορία. Έτσι υπάρχουν πακέτα χωρίς ετήσια συνδρομή ή χωρίς καταβολή εγγύησης όταν υφίσταται πάγια εντολή ή ακόμα και με επιπλέον εκπτώσεις για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου Α & Β.

Λογαριασμός ρεύματος– Έκδοση και εξόφληση

Ο έναντι λογαριασμός ρεύματος εκδίδεται από την Volton κάθε μήνα με βάση την εκτιμώμενη κατανάλωση ενώ ο εκκαθαριστικός σύμφωνα με την καταμετρούμενη και πραγματική κατανάλωση. Επιλέγοντας έναντι-ready, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καταχωρεί ο ίδιος την ένδειξη του μετρητή του προκειμένου να λαμβάνει πραγματικές χρεώσεις στο λογαριασμό του.

Οι τρόποι πληρωμής του λογαριασμού είναι οι εξής:

  • Σε όλα τα καταστήματα της Volton,
  • Μέσω web banking, phone banking, Τραπεζικής Εντολής ή και με πάγια εντολή μέσω λογαριασμού,
  • Χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα,
  • Μέσω της σελίδας ηλεκτρονικής εξόφλησης η οποία βρίσκεται στο επίσημο site της εταιρείας,
  • Μέσα από το customer portal της Volton,
  • Στα σημεία της Τράπεζας Πειραιώς με το σήμα easypay PΟΙΝΤ, με το αντίγραφο του λογαριασμού και πληρώνοντας με μετρητά ή με κάρτα VISA ή Mastercard (χρεωστική, πιστωτική, prepaid),
  • Στα περισσότερα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα,
  • Στα καταστήματα ΕΛΤΑ με ταχυπληρωμή.

Φυσικά καταστήματα

Τα φυσικά καταστήματα της Volton βρίσκονται στις εξής περιοχές:

Άγιος Στέφανος Αττική (25ης Μαρτίου 2), 14565

Αθήνα (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 128), 11745

Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης (Λ. Ικάρου 73), 71601

Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο Κρήτης (Ελ. Βενιζέλου126), 70300

Δράμα (Γεωργίου Παπανδρέου 14), 66132

Ηράκλειο, Κρήτη (Ζωγράφου 4), 71201

Ηράκλειο, Κρήτη (Λεωφ. 62 Μαρτύρων 50), 71202

Ιτέα, Φωκίδα (28ης Οκτωβρίου & Ι. Ράπτη), 33200

Ιωάννινα (28ης Οκτωβρίου, 2Α), 45500

Καβάλα (Βενιζέλου 30), 65403

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη (Πασαλίδη 101), 55132

Καρδίτσα ( Ιεζεκιήλ 24), 43132

Κέρκυρα (Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 96), 49100

Κόρινθος (Εθν. Αντιστάσεως 50), 20131

Ξάνθη (Μ. Καραολή 20), 67100

Πατέλες, Ηράκλειο Κρήτης (Γερωνυμάκη 63), 71307

Περιστέρι, Αττική (Τζων Κέννεντυ 100), 12136

Σκύδρα, Πέλλα (Μεγ. Αλεξάνδρου 34), 58500

Τρίπολη (Ελ. Βενιζέλου 56), 22132

Χανιά (Αποκορώνου 44), 73134

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Εύκολα και γρήγορα ο καταναλωτής μπορεί να αλλάξει πάροχο και να έρθει στην Volton. Απαιτείται να υπογράψει τη Σύμβαση Προμήθειας και να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει. Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την αλλαγή, ούτε διακοπή ρεύματος ή αλλαγή μετρητή. Η αλλαγή ολοκληρώνεται σε περίπου μια εβδομάδα αλλά υπόκειται και στις διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

  1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
  2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 7 Μαρτίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/06/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: Μια (1) τηλεόραση Smart TV, ένα (1) Playstation 5 και ένα (1) Smart Watch.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Κυριακή 30η Ιουνίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.