Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. ιδρύθηκε το 2016 και ένα χρόνο μετά εντάχθηκε στην Ελληνική αγορά ενέργειας. Με την εξαγορά του 100% της ΚΕΝ το 2019, ενίσχυσε περαιτέρω το μερίδιό της στην αγορά ενώ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στο χώρο προμήθειας φυσικού αερίου. Φιλοδοξώντας να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών αλλά και να στραφεί σε μια πράσινη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος έγινε μέλος του Ομίλου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Προβλέπεται ότι με την τρέχουσα ισχύ των πάρκων που ήδη λειτουργούν (19MW) και αυτών που θα εγκατασταθούν η συνολική ισχύ θα ανέβει στα 94MW.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Το όραμα της εταιρείας είναι να διασφαλίσει φθηνό ρεύμα και φυσικό αέριο στο πελατολόγιό της προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Η Volton προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια όλες τις περιοχές στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και οι οποίες είναι μέρος του Ελληνικού διασυνδεδεμένου σύστηματος ηλεκτρικής ενέργειας. Το δίκτυο περιλαμβάνει την ηπειρωτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια καθώς και 55 νησιά: Αγκίστρι, Αίγινα, Αλόννησο, Αμολιανή, Άνδρο, Αντίπαξους, Αντίπαρο, Γυαλί, Δήλο, Ελαφόνησο, Ζάκυνθο, Ηρακλειά, Θάσο, Θύμαινα, Ιθάκη, Ίο, Κάλαμο, Κάλυμνο, Καστό, Κέα (Τζια), Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κουφονήσι, Κύθηρα, Κω, Λειψούς, Λέρο, Λέσβο, Λευκάδα, Λήμνο, Μεγαλονήσι, Μεγανήσι, Μύκονο, Νάξο, Νίσυρο, Παξούς, Πάρο, Πόρο, Ρήνεια, Σαλαμίνα, Σαμοθράκη, Σάμο, Σίκινο, Σκιάθο, Σκόπελο, Σπέτσες, Σύρο, Σχοινούσα, Τέλενδο, Τήλο, Τήνο, Ύδρα, Φολέγανδρο, Φούρνους, Ψέριμο.

Αναμένεται η δυνατότητα παροχής στα νησιά που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο Μεταφοράς.

Παροχές

Η Volton διαθέτει ποικιλία πακέτων και προγραμμάτων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου τόσο για νοικοκυριά όσο και για επαγγελματίες μερικά από τα οποία έχουν σημαντική έκπτωση συνέπειας σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμού. Τα πακέτα παρουσιάζουν επίσης ευελιξία στις ανάγκες των καταναλωτών ανά κατηγορία. Έτσι υπάρχουν πακέτα χωρίς ετήσια συνδρομή ή χωρίς καταβολή εγγύησης όταν υφίσταται πάγια εντολή ή ακόμα και με επιπλέον εκπτώσεις για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου Α & Β.

Λογαριασμός ρεύματος– Έκδοση και εξόφληση

Ο έναντι λογαριασμός ρεύματος εκδίδεται από την Volton κάθε μήνα με βάση την εκτιμώμενη κατανάλωση ενώ ο εκκαθαριστικός σύμφωνα με την καταμετρούμενη και πραγματική κατανάλωση. Επιλέγοντας έναντι-ready, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καταχωρεί ο ίδιος την ένδειξη του μετρητή του προκειμένου να λαμβάνει πραγματικές χρεώσεις στο λογαριασμό του.

Οι τρόποι πληρωμής του λογαριασμού είναι οι εξής:

  • Σε όλα τα καταστήματα της Volton,
  • Μέσω web banking, phone banking, Τραπεζικής Εντολής ή και με πάγια εντολή μέσω λογαριασμού,
  • Χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα,
  • Μέσω της σελίδας ηλεκτρονικής εξόφλησης η οποία βρίσκεται στο επίσημο site της εταιρείας,
  • Μέσα από το customer portal της Volton,
  • Στα σημεία της Τράπεζας Πειραιώς με το σήμα easypay PΟΙΝΤ, με το αντίγραφο του λογαριασμού και πληρώνοντας με μετρητά ή με κάρτα VISA ή Mastercard (χρεωστική, πιστωτική, prepaid),
  • Στα περισσότερα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα,
  • Στα καταστήματα ΕΛΤΑ με ταχυπληρωμή.

Φυσικά καταστήματα

Τα φυσικά καταστήματα της Volton βρίσκονται στις εξής περιοχές:

Άγιος Στέφανος Αττική (25ης Μαρτίου 2), 14565

Αθήνα (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 128), 11745

Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης (Λ. Ικάρου 73), 71601

Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο Κρήτης (Ελ. Βενιζέλου126), 70300

Δράμα (Γεωργίου Παπανδρέου 14), 66132

Ηράκλειο, Κρήτη (Ζωγράφου 4), 71201

Ηράκλειο, Κρήτη (Λεωφ. 62 Μαρτύρων 50), 71202

Ιτέα, Φωκίδα (28ης Οκτωβρίου & Ι. Ράπτη), 33200

Ιωάννινα (28ης Οκτωβρίου, 2Α), 45500

Καβάλα (Βενιζέλου 30), 65403

Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη (Πασαλίδη 101), 55132

Καρδίτσα ( Ιεζεκιήλ 24), 43132

Κέρκυρα (Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 96), 49100

Κόρινθος (Εθν. Αντιστάσεως 50), 20131

Ξάνθη (Μ. Καραολή 20), 67100

Πατέλες, Ηράκλειο Κρήτης (Γερωνυμάκη 63), 71307

Περιστέρι, Αττική (Τζων Κέννεντυ 100), 12136

Σκύδρα, Πέλλα (Μεγ. Αλεξάνδρου 34), 58500

Τρίπολη (Ελ. Βενιζέλου 56), 22132

Χανιά (Αποκορώνου 44), 73134

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Προμηθευτή

Εύκολα και γρήγορα ο καταναλωτής μπορεί να αλλάξει πάροχο και να έρθει στην Volton. Απαιτείται να υπογράψει τη Σύμβαση Προμήθειας και να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει. Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την αλλαγή, ούτε διακοπή ρεύματος ή αλλαγή μετρητή. Η αλλαγή ολοκληρώνεται σε περίπου μια εβδομάδα αλλά υπόκειται και στις διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας