Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

We Energy

H We Energy είναι μια εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος και αποτελεί τον μοναδικό πάροχο στην Ελλάδα που προσφέρει 100% καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια. Η εταιρεία προμηθεύει ακόμα πράσινα πιστοποιητικά και παρέχει υπηρεσίες Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ). Εισήλθε στην λιανική πώληση ρεύματος το 2018 και είναι μέλος του Ομίλου EEG (EUNICE ENERGY GROUP).

Ο Όμιλος Eunice είναι ένας ανεξάρτητος και πρωτοπόρος ελληνικός όμιλος που έχει ως βασικό στόχο την παραγωγή και παροχή ενέργειας που προέρχεται από τις ΑΠΕ, όπως π.χ. από τον ήλιο και τον άνεμο. Αποτελεί έναν στρατηγικό εταίρο επιλογής για διεθνείς οργανισμούς που επενδύουν σε ενεργειακά έργα στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Τα τελευταία χρόνια η We Energy έχει ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στον κλάδο της προμήθειας ενέργειας με την παροχή οικονομικών τιμολογίων στους πελάτες της.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, οι δραστηριότητές της είναι οι ακόλουθες:

  • Παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με ανταγωνιστικά πράσινα τιμολόγια σε σπίτια και επιχειρήσεις.
  • Εισαγωγή και εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Παροχή υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ).
  • Παροχή πράσινων πιστοποιητικών και εγγυήσεων προέλευσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η We Energy απευθύνεται σε όλους εκείνους που «θέλουν να είναι μέρος ενός πράσινου κόσμου»:

  • Στις εταιρείες που στοχεύουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος.
  • Στις εταιρείες που προβάλλουν την οικολογική ευαισθησία τους η οποία βελτιώνει την εικόνα τους και τους δίνει ένα καλό επιχείρημα πώλησης προς τους πελάτες τους.
  • Στις ενεργειακές κοινότητες που σχεδιάζουν και αναπτύσσουν δράσεις.
  • Στα φυσικά πρόσωπα που έχουν έντονη οικολογική συνείδηση.

Με λίγα λόγια, η εταιρεία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και θέλουν να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Οικονομικό – Φθηνό ρεύμα από την We Energy

Τα προγράμματα της εταιρείας είναι πολλά και ποικίλα και προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρουν οικονομικά τιμολόγια. Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει π.χ. το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του, να επιλέξει ρήτρα αναπροσαρμογής (ΟΤΣ) ή να απορρίψει αυτή την επιλογή, με ή χωρίς πάγιο κτλ.

Σε εκείνους τους πελάτες που κάνουν εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού τους, παρέχεται σημαντική έκπτωση. Επιπλέον, η We Energy παρέχει οικονομικά τιμολόγια σε καταναλωτές Χαμηλής και Μέσης Τάσης (σπίτια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια, επιχειρήσεις, μεγάλες βιομηχανίες κ.ά.).

Εάν αναζητάτε φθηνό ρεύμα, έχετε οικολογική συνείδηση και ενδιαφέρεστε για την προστασία του περιβάλλοντος, η επιλογή της We Energy είναι η ιδανική επιλογή εταιρείας παροχής ενέργειας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Μαρούσι (Χειμάρρας 5, Μαρούσι, 15125) και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στα τηλέφωνα 801 11 88000 (από σταθερό) και 210 7294 512.

Λογαριασμός Ρεύματος και διαδικασία αλλαγής παρόχου

Η εταιρεία στέλνει το λογαριασμό ρεύματος στους πελάτες κάθε μήνα. Πρόκειται για τον έναντι λογαριασμό ο οποίος υπολογίζεται με βάση το ιστορικό της κατανάλωσης. Παρέχεται στον πελάτη και η δυνατότητα αποστολής του εκκαθαριστικού κάθε μήνα, αρκεί να συμπληρωθεί η σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της We Energy.

Όπως προαναφέρθηκε, ο καταναλωτής έχει έκπτωση. Η έκπτωση πραγματοποιείται όταν ο πελάτης πληρώνει εμπρόθεσμα διαδοχικούς λογαριασμούς, έως την έκδοση του εκκαθαριστικού λογαριασμού. Η έκπτωση συμψηφίζεται στην έκδοση του επόμενου λογαριασμού, δηλαδή του λογαριασμού που ακολουθεί τον εκκαθαριστικό.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Η εταιρεία δίνει στους πελάτες της επιλογές για τον τρόπο εξόφλησης:

Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω του We- Pay. Μπορείτε να πληρώσετε από τον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας.
Μέσω e-banking.
Με πάγια τραπεζική εντολή (εξασφαλίζετε την έκπτωση συνέπειας και απαλλάσσεστε από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης).

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι εκτός από το We-Pay, σε όλους τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής υπάρχει προμήθεια, η οποία καθορίζεται με βάση τη συνεργασία του πελάτη με τον εκάστοτε τραπεζικό φορέα.

Η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εύκολη. Εκφράζετε το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία και επικοινωνεί μαζί σας συνεργάτης από το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος θα σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και θα σας καθοδηγήσει. Χρειάζονται περίπου πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης. Κατά το στάδιο της αλλαγής παρόχου, δεν γίνεται διακοπή ρεύματος.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας