Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

ZeniΘ

Η ZeniΘ αποτελεί έναν πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η προμήθεια και η πώληση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ιστορία της ξεκινά το 2000, όταν ιδρύθηκε η Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (με το διακριτικό τίτλο ZeniΘ Gas & Light) με στόχο την παροχή φυσικού αερίου στους οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Θεσσαλίας. Από το 2017 η εταιρεία προμηθεύει φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια σε ολόκληρη τη χώρα. Μοναδικός μέτοχός της είναι η ιταλική πολυεθνική εταιρεία ενέργειας ENI, που αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου παγκοσμίως.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Τα προγράμματα της εταιρείας απευθύνονται σε πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης ενώ υπάρχουν πρόσθετες δωρεάν παροχές για τους νέους αλλά και τους υπάρχοντες πελάτες της.

Φθηνό ρεύμα από την ZeniΘ

Η ZeniΘ καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και των επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.  Στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι θέλει να φθάσει τις υπηρεσίες της στο ζενίθ – εξ ου και το όνομα της.  Προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών της και τα χαρακτηριστικά της κατανάλωσης της κάθε εγκατάστασης.  Το ενεργειακό προφίλ του κάθε πελάτη εξετάζεται και αναλύεται ξεχωριστά, με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία προσφέρει πολλά και ποικίλα προγράμματα φθηνού ρεύματος, ενώ τα συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Η τιμή στο φθηνό ρεύμα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ενώ ο καταναλωτής έχει πλήθος επιλογών καθώς μπορεί να επιλέξει οικιακά ή επαγγελματικά προγράμματα, με ή χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής (ρήτρα ΟΤΣ), με ή χωρίς πάγιο, με ή χωρίς χρονική δέσμευση παραμονής.

Καταστήματα Δικτύου

ΑΘΗΝΑ, Λεωφόρος Κηφισίας 115 – Κτήριο The Orbit, πλησίον σταθμού μετρό Πανόρμου, Αθήνα 11524

ΑΘΗΝΑ, Κασσαβέτη 4, Κηφισιά, Τ.Κ. 14562

ΑΘΗΝΑ, Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 9 και Πινδάρου, Τ.Κ. 12134, Περιστέρι

ΒΟΛΟΣ, Αργοναυτών & Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Τ.Κ. 38333

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 26ης Οκτωβρίου 54-56, Τ.Κ. 54627

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Περιοχή Ιπποκράτειο, Κωνσταντίνου Καραμανλή 57, Τ.Κ. 54642

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Καλαμαριά, Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως 79, Τ.Κ. 55134

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Ταλιαδούρου 21, Τ.Κ. 43132

ΛΑΡΙΣΑ, Παναγούλη 1 & Κύπρου, Τ.Κ. 41223

ΛΑΡΙΣΑ, Φαρσάλων 217, Τ.Κ. 41335

ΤΡΙΚΑΛΑ, Κολοκοτρώνη 10, Τ.Κ. 42132

Η ΖενίΘ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ακόλουθες:

Αγία Παρασκευή (Αττική), Βριλήσσια (Αττική), Μαρούσι (Αττική), Άγιοι Ανάργυροι (Αττική), Άγιος Δημήτριος (Αττική), Νίκαια (Αττική), Περιστέρι (Αττική), Φυλής (Αττική), Πειραιάς (Αττική), Ελληνικό (Αττική), Καισαριανή (Αττική), Κερατσίνι (Αττική), Νέος Κόσμος (Αττική), Μαραθώνας, Καλύβια, Ελευσίνα, Βόλος (Μαγνησία), Νέα Ιωνία (Μαγνησία), Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι-Μενεμένη(Θεσσαλονίκη), Θερμαϊκός (Θεσσαλονίκη), Θέρμη (Θεσσαλονίκη), Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη), Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη), Λαγκαδάς (Θεσσαλονίκη), Σίνδο (Θεσσαλονίκη), Νεάπολη-Συκεών (Θεσσαλονίκη), Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη), Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη), Πολύγυρος (Χαλκιδική), Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία), Πάτρα, Αίγιο (Αχαΐα),  Θήβα (Βοιωτία), Γρεβενά, Δράμα, Αλεξανδρούπολη (Έβρος), Διδυμότειχο (Έβρος), Χαλκίδα (Εύβοια), Βέροια (Ημαθία),  Καβάλα, Κεραμωτή (Καβάλα), Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Λάρισα, Ξάνθη, Κατερίνη (Πιερία), Κομοτηνή (Ροδόπη), Σέρρες, Βισαλτία (Σέρρες), Τρίκαλα, Λαμία (Φθιώτιδα).

*Οι πληροφορίες είναι από την επίσημη σελίδα της εταιρείας. Η ενημέρωση έγινε στις 04.01.2022.

Λογαριασμός ρεύματος και τρόποι πληρωμής

Ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε μήνα και διακρίνεται στις εξής κατηγορίες:

 • ΕΝΑΝΤΙ: ο λογαριασμός υπολογίζεται βάση της εκτιμώμενης κατανάλωσης.
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ: ο λογαριασμός υπολογίζεται βάση της πιστοποιημένης από τον αρμόδιο διαχειριστή καταμετρούμενης κατανάλωσης.
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ- Ανάγνωση Ένδειξης: ο λογαριασμός υπολογίζεται με βάση την ένδειξη του μετρητή.

Η διαδικασία πληρωμής είναι εύκολη και ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει με διάφορους τρόπους:

 • Με μετρητά στα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ χωρίς προμήθεια, μόνο για το συνολικό ποσό που αναφέρεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής.
 • Με μετρητά στα μέλη ΣΕΠΠΠ με ειδική σήμανση (Επαγγελματίες Πράκτορες Παιχνιδιών Πρόγνωσης).
 • Με μετρητά στα υποκαταστήματα των παρακάτω τραπεζών: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΣΥΝ/ΚΗ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ.
 • Με πάγια εντολή εξόφλησης στις ακόλουθες τράπεζες: ALPHA BANK, ATTICA BANK, CITIBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, H.S.B.C., ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
 • Με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στις εξής τράπεζες: ATTICA BANK, CITIBANK, GENIKI, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΣΥΝ/ΚΗ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ.
 • Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα στις ιστοσελίδες zenith.gr και https://myaccount.zenith.gr
 • Με τη χρήση της Υπηρεσίας Web Banking στις ακόλουθες τράπεζες: ALPHA ΒΑΝΚ, ATTICA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, H.S.B.C., ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ.
 • Με τη χρήση της Υπηρεσίας Τηλεφωνικής Τραπεζικής στις παρακάτω τράπεζες: ALPHA ΒΑΝΚ, CITIBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Για να γίνει η εξόφληση πρέπει να προσκομίσετε τον λογαριασμό σας και τον «Κωδικό Πληρωμής σε Τράπεζα» που αναγράφεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Παρόχου

Για να αλλάξει ένας καταναλωτής προμηθευτή και να πάει στη ΖενίΘ πρέπει να υπογράψει τη Σύμβαση Προμήθειας και να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία πελάτη.

Όταν ο πελάτης αποφασίσει να αλλάξει προμηθευτή, τότε ο προηγούμενος προμηθευτής εκδίδει τον τελικό λογαριασμό με βάση την τελευταία μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ που συμψηφίζεται με την καταβληθείσα εγγύηση.

Κατά τη διαδικασία αλλαγής παρόχου, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση.

Η αλλαγή πραγματοποιείται σε περίπου μία εβδομάδα από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας. Το εν λόγω χρονικό διάστημα καθορίζεται από τις διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

Η εταιρεία καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των περιοχών που είναι διασυνδεδεμένες με το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και των περιοχών που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

 1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
 2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 16 Απριλίου 2024 έως 31 Ιουλίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31/07/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: 1 x Tesla (ή αντίστοιχο) Smart Air Con Ενεργειακής Κλάσης Α+++ και 3 x Xiaomi Energy Saving Air Fryer 6.5lt.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Τετάρτη, 31η Ιουλίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

«ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»

 1. Οι παρόντες όροι συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») βρίσκονται αναρτημένοι στον Ιστότοπο που ανήκει στη Διοργανώτρια «https://www.fthinorevma.gr»
 2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής:

Άρθρο 1: Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η εταιρία με την επωνυμία «ΝΟΥΖΙΤ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, οδός Γεωργίου Γεννηματά αριθμ. 55, Τ.Κ.16562, Α.Φ.Μ.: 800713689, Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας και αριθμό ΓΕΜΗ 137943201000 (εφεξής η «Διοργανώτρια») επιθυμώντας να προβεί στην προβολή των προϊόντων ή/και υπηρεσιών των πελατών της, διοργανώνει την προωθητική ενέργεια (στο εξής «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 7 Μαρτίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2024 και η οποία θα αναρτηθεί στον Ιστότοπο της Διοργανώτριας «https://fthinorevma.gr» (εφεξής η «Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας»).

Άρθρο 2: Δικαίωμα Συμμετοχής

2.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχής

2.2 Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.

Άρθρο 3: Διάρκεια Διαγωνισμού

3.1 Δηλώσεις ενδιαφέροντος-συμμετοχής γίνονται δεκτές εφόσον συμπληρώνονται και παραδίδονται στη Διοργανώτρια μέχρι και την 30 Ιουνίου 2024. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, ουδεμία δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε πραγματοποιηθείσα.

3.2 Η κλήρωση για την απονομή του Δώρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/06/2024 και ώρα Ελλάδος 13:00 και τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζονται τα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά 55, (η «Ημερομηνία – Τόπος Κληρώσεως»).

3.3 Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Διοργανώτριας να ακυρώσει, αναβάλει ή μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της ώρας/ή και ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας.

Άρθρο 4: Τρόπος Συμμετοχής

Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαιτούμενη Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στο Διαγωνισμό στον Ιστότοπο www.fthinorevma.gr μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης του Δώρου που ορίζεται στο Άρθρο 5 των παρόντων Όρων Συμμετοχής, ήτοι μέχρι την 30/06/2024. Συμμετοχές χωρίς τα προαπαιτούμενα βήματα θα θεωρούνται άκυρες

Άρθρο 5: Δώρα

5.1 Τα Δώρα που κληρώνονται στον Διαγωνισμό (στο εξής τα «Δώρα») ορίζονται ως κατωτέρω: Μια (1) τηλεόραση Smart TV, ένα (1) Playstation 5 και ένα (1) Smart Watch.

5.2 Το κάθε Δώρο είναι απολύτως προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται, δεν εξαργυρώνεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Το Δώρο προσφέρεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει, αποκλειομένης της εφαρμογής διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κ.λπ., έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω η Διοργανώτρια δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και ζημία ή/και βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί στους Συμμετέχοντες σχετιζομένη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

5.3 Η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης Δώρου σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Συμμετέχων δεν έχει τηρήσει οιονδήποτε εκ των Όρων του Διαγωνισμού.

Άρθρο 6: Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

6.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Διοργανώτριας που βρίσκονται στην Γλυφάδα, Γεωργίου Γεννηματά, αριθμ. 55, Τ.Κ. 16562, την Κυριακή 30η Ιουνίου 2024 και ώρα 13:00 παρουσία εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της Διοργανώτριας.

6.2 Κάθε Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καταχωρείται αμέσως σε Λίστα Δηλώσεων Συμμετοχής. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ των Συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν ένας (1) τακτικός και ένας (1) επιλαχών νικητής.

6.3 Οι νικητές του Διαγωνισμού θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω του τηλεφώνου ή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα έχουν δηλώσει ενώ τα στοιχεία τους, ήτοι το Ονοματεπώνυμό τους και η πόλη διαμονής τους, θα ανακοινωθούν στην Ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Η παράδοση του Δώρου στους νικητές θα ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργασίμων ημερών από την ημέρα της αποστολής σε αυτόν σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος (e–mail) ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού που έλαβε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, τότε ο νικητής αυτός χάνει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή καταλαμβάνει ο επιλαχών αυτού για τη συγκεκριμένη κλήρωση. Ο επιλαχών ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την αποστολή σε αυτόν γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος (email), άλλως χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου. Σε περίπτωση που, δεν καταστεί εφικτή η κατά τα ανωτέρω επικοινωνία ούτε και με τον επιλαχόντα, τότε η Διοργανώτρια δικαιούται να διαθέσει ελεύθερα και κατά την κρίση της το εν λόγω Δώρο.

Άρθρο 7: Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε και δι’ οιουδήποτε μέσου τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού.

Άρθρο 8: Λοιποί Όροι

8.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού χωρίς να φέρει οιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των Χρηστών ή οιουδήποτε τρίτου.

8.2 Η Δήλωση Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί πλήρη και σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση για την επεξεργασία από την Διοργανώτρια των προσωπικών του δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Διοργανώτριας. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και εφόσον οι Συμμετέχοντες δεν έχουν γίνει Πελάτες της Φυσικό Αέριο Ελλάδος τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

8.3 Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς σχετικής με το Διαγωνισμό, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.