Το πιο Φθηνο Ρεύμα της Αγοράς

ZeniΘ

Η ZeniΘ αποτελεί έναν πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η προμήθεια και η πώληση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ιστορία της ξεκινά το 2000, όταν ιδρύθηκε η Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (με το διακριτικό τίτλο ZeniΘ Gas & Light) με στόχο την παροχή φυσικού αερίου στους οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Θεσσαλίας. Από το 2017 η εταιρεία προμηθεύει φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια σε ολόκληρη τη χώρα. Μοναδικός μέτοχός της είναι η ιταλική πολυεθνική εταιρεία ενέργειας ENI, που αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου παγκοσμίως.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Τα προγράμματα της εταιρείας απευθύνονται σε πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης ενώ υπάρχουν πρόσθετες δωρεάν παροχές για τους νέους αλλά και τους υπάρχοντες πελάτες της.

Φθηνό ρεύμα από την ZeniΘ

Η ZeniΘ καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού και των επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.  Στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι θέλει να φθάσει τις υπηρεσίες της στο ζενίθ – εξ ου και το όνομα της.  Προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών της και τα χαρακτηριστικά της κατανάλωσης της κάθε εγκατάστασης.  Το ενεργειακό προφίλ του κάθε πελάτη εξετάζεται και αναλύεται ξεχωριστά, με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών της.

Η εταιρεία προσφέρει πολλά και ποικίλα προγράμματα φθηνού ρεύματος, ενώ τα συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Η τιμή στο φθηνό ρεύμα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ενώ ο καταναλωτής έχει πλήθος επιλογών καθώς μπορεί να επιλέξει οικιακά ή επαγγελματικά προγράμματα, με ή χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής (ρήτρα ΟΤΣ), με ή χωρίς πάγιο, με ή χωρίς χρονική δέσμευση παραμονής.

Καταστήματα Δικτύου

ΑΘΗΝΑ, Λεωφόρος Κηφισίας 115 – Κτήριο The Orbit, πλησίον σταθμού μετρό Πανόρμου, Αθήνα 11524

ΑΘΗΝΑ, Κασσαβέτη 4, Κηφισιά, Τ.Κ. 14562

ΑΘΗΝΑ, Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 9 και Πινδάρου, Τ.Κ. 12134, Περιστέρι

ΒΟΛΟΣ, Αργοναυτών & Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Τ.Κ. 38333

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 26ης Οκτωβρίου 54-56, Τ.Κ. 54627

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Περιοχή Ιπποκράτειο, Κωνσταντίνου Καραμανλή 57, Τ.Κ. 54642

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Καλαμαριά, Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως 79, Τ.Κ. 55134

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, Ταλιαδούρου 21, Τ.Κ. 43132

ΛΑΡΙΣΑ, Παναγούλη 1 & Κύπρου, Τ.Κ. 41223

ΛΑΡΙΣΑ, Φαρσάλων 217, Τ.Κ. 41335

ΤΡΙΚΑΛΑ, Κολοκοτρώνη 10, Τ.Κ. 42132

Η ΖενίΘ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ακόλουθες:

Αγία Παρασκευή (Αττική), Βριλήσσια (Αττική), Μαρούσι (Αττική), Άγιοι Ανάργυροι (Αττική), Άγιος Δημήτριος (Αττική), Νίκαια (Αττική), Περιστέρι (Αττική), Φυλής (Αττική), Πειραιάς (Αττική), Ελληνικό (Αττική), Καισαριανή (Αττική), Κερατσίνι (Αττική), Νέος Κόσμος (Αττική), Μαραθώνας, Καλύβια, Ελευσίνα, Βόλος (Μαγνησία), Νέα Ιωνία (Μαγνησία), Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι-Μενεμένη(Θεσσαλονίκη), Θερμαϊκός (Θεσσαλονίκη), Θέρμη (Θεσσαλονίκη), Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη), Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη), Λαγκαδάς (Θεσσαλονίκη), Σίνδο (Θεσσαλονίκη), Νεάπολη-Συκεών (Θεσσαλονίκη), Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη), Χαλκηδόνα (Θεσσαλονίκη), Πολύγυρος (Χαλκιδική), Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία), Πάτρα, Αίγιο (Αχαΐα),  Θήβα (Βοιωτία), Γρεβενά, Δράμα, Αλεξανδρούπολη (Έβρος), Διδυμότειχο (Έβρος), Χαλκίδα (Εύβοια), Βέροια (Ημαθία),  Καβάλα, Κεραμωτή (Καβάλα), Καρδίτσα, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Λάρισα, Ξάνθη, Κατερίνη (Πιερία), Κομοτηνή (Ροδόπη), Σέρρες, Βισαλτία (Σέρρες), Τρίκαλα, Λαμία (Φθιώτιδα).

*Οι πληροφορίες είναι από την επίσημη σελίδα της εταιρείας. Η ενημέρωση έγινε στις 04.01.2022.

Λογαριασμός ρεύματος και τρόποι πληρωμής

Ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε μήνα και διακρίνεται στις εξής κατηγορίες:

 • ΕΝΑΝΤΙ: ο λογαριασμός υπολογίζεται βάση της εκτιμώμενης κατανάλωσης.
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ: ο λογαριασμός υπολογίζεται βάση της πιστοποιημένης από τον αρμόδιο διαχειριστή καταμετρούμενης κατανάλωσης.
 • ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ- Ανάγνωση Ένδειξης: ο λογαριασμός υπολογίζεται με βάση την ένδειξη του μετρητή.

Η διαδικασία πληρωμής είναι εύκολη και ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει με διάφορους τρόπους:

 • Με μετρητά στα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ χωρίς προμήθεια, μόνο για το συνολικό ποσό που αναφέρεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής.
 • Με μετρητά στα μέλη ΣΕΠΠΠ με ειδική σήμανση (Επαγγελματίες Πράκτορες Παιχνιδιών Πρόγνωσης).
 • Με μετρητά στα υποκαταστήματα των παρακάτω τραπεζών: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΣΥΝ/ΚΗ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ.
 • Με πάγια εντολή εξόφλησης στις ακόλουθες τράπεζες: ALPHA BANK, ATTICA BANK, CITIBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, H.S.B.C., ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
 • Με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στις εξής τράπεζες: ATTICA BANK, CITIBANK, GENIKI, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΣΥΝ/ΚΗ ΔΡΑΜΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΕΒΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ.
 • Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα στις ιστοσελίδες zenith.gr και https://myaccount.zenith.gr
 • Με τη χρήση της Υπηρεσίας Web Banking στις ακόλουθες τράπεζες: ALPHA ΒΑΝΚ, ATTICA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, H.S.B.C., ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΥΝ/ΚΗ ΧΑΝΙΩΝ.
 • Με τη χρήση της Υπηρεσίας Τηλεφωνικής Τραπεζικής στις παρακάτω τράπεζες: ALPHA ΒΑΝΚ, CITIBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝ/ΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Για να γίνει η εξόφληση πρέπει να προσκομίσετε τον λογαριασμό σας και τον «Κωδικό Πληρωμής σε Τράπεζα» που αναγράφεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής.

Βρες το Φθηνότερο Ρεύμα από τους Ειδικούς!

Διαδικασία Αλλαγής Παρόχου

Για να αλλάξει ένας καταναλωτής προμηθευτή και να πάει στη ΖενίΘ πρέπει να υπογράψει τη Σύμβαση Προμήθειας και να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ανάλογα με την κατηγορία πελάτη.

Όταν ο πελάτης αποφασίσει να αλλάξει προμηθευτή, τότε ο προηγούμενος προμηθευτής εκδίδει τον τελικό λογαριασμό με βάση την τελευταία μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ που συμψηφίζεται με την καταβληθείσα εγγύηση.

Κατά τη διαδικασία αλλαγής παρόχου, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση.

Η αλλαγή πραγματοποιείται σε περίπου μία εβδομάδα από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας. Το εν λόγω χρονικό διάστημα καθορίζεται από τις διαδικασίες του ΔΕΔΔΗΕ.

Η εταιρεία καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των περιοχών που είναι διασυνδεδεμένες με το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και των περιοχών που ανήκουν στο μη Διασυνδεδεμένο Δίκτυο.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREVMA.GR

ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο

Επικαιρότητα από τον χώρο της ενέργειας